Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.27.215 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
428 berichten.
Laurens Smid Laurens Smid uit Poortugaal
7-7-2017 Naast de super goeie en fijne rijlessen heb ik ook een hele hoop lol en een leuke tijd gehad. Ontzettend bedankt mattie!!
Vivienne Wierda Vivienne Wierda uit Barendrecht
30-6-2017 Vandaag in 1 x geslaagd! Super bedankt voor alles 🙂 Zeker een aanrader dus. Joeh
Jaap van Baaren Jaap van Baaren uit Hendrik-Ido-Ambacht
12-06-2017 Goeie rijschool, goeie instructeur, fijne en gezellige lessen. Kortom, een aanrader!
Enrico Doornbos Enrico Doornbos uit Barendrecht
07-06-2017 0 fouten bij mijn theorie examen en in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen, bedankt Radjindre, zonder jouw advies en de leuke maar vooral leerzame lessen had ik dit niet gekund. bedankt mattie!
Peter Helwig Peter Helwig uit Rotterdam
07-04-2017, In één keer geslaagd bij Rijschool CHILL!! Bedankt Radjindre voor je aandacht, inzet en geduld tijdens de rijlessen. Je manier van lesgeven is erg prettig en een voorbeeld voor velen. Ik vind het knap hoe je een ieder op passende wijze begeleidt, met de nodige humor en in het juiste tempo. Opdat er nog velen bij je mogen slagen!!
Maijke Treffers Maijke Treffers uit Barendrecht
31/03/2017 Vandaag ben ook ik in 1 keer geslaagd bij rijschool CHILL. Radjindre, heel erg bedankt voor alle leerzame lessen! Ik raad rijschool CHILL zeker aan!
Jaap Noordzij Jaap Noordzij uit Barendrecht
17 - 03 - 2017 Vandaag door rijschool CHILL in 1 keer geslaagd. Door de goede lessen en gezelligheid van Radjindre! Ik kan deze rijschool zeker bij andere mensen aanraden. Door de goede opbouw van de lessen en de rijke ervaring van Radjindre verhoog je de kans op slagen aanzienlijk! Daarnaast zijn de lessen ook erg gezellig en chill 😉
Paul Troost Paul Troost uit Hendrik-Ido-Ambacht
7-3-2017, Hendrik-Ido-Ambacht Ik wil rijschool Chill van harte bedanken. Bedankt voor het vertrouwen dat u mij heeft gegeven. Het is een betrouwbare rijschool en ik heb het erg naar mijn zin gehad! Ik ben de zoveelste leerling die in 1x is geslaagd! Zeker aan te raden!
Anahi Anahi uit Rotterdam
28-02-2017 bedankt voor alle lessen en je geduld. Ook ik ben in één keer geslaagd!
Roel Sangers Roel Sangers uit Barendrecht
15-02-2017 Vandaag ben ik ook in 1x geslaagd. Radjindre heel erg bedankt voor uw vertrouwen en voor de leuke maar ook zeer leerzamen lessen. #chillout
Lindi Overgaauw Lindi Overgaauw uit Barendrecht
21-12-2016 Ook ik ben in 1 keer geslaagd bij rijschool CHILL, dankzij de leerzame maar ook zeer gezellige lessen. Door de tips en de van te voren gestuurde handelingen kwam ik goed voorbereid de les in wat heel erg fijn is. Radjindre heel erg bedankt voor alles en het vertrouwen in mij 🙂
Thomas Breeveld Thomas Breeveld uit Barendrecht
9-12-2016 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs, door de geweldige lessen van Radjindre. De lessen waren altijd gezellig. Ik wil Radjindre bedanken voor alles wat hij mij geleerd heeft! Ik was zeer zenuwachtig voor mijn rijexamen, maar met de tips van Radjindre toch geslaagd. Rijschool Chill is zeker een aanrader!
Rachelle Weeda Rachelle Weeda uit Barendrecht
30-11-2016 Vandaag in een keer voor mijn praktijkexamen geslaagd, dankzij de ontspannen en leerzame rijlessen van Radjindre. Ik heb al zijn adviezen opgevolgd en veel lol gehad tijdens de lessen met als resultaat dat ik in een keer geslaagd ben! Ik ben heel blij dat ik geslaagd ben, maar ga de rijlessen wel missen.
Thomas Noteboom Thomas Noteboom uit Barendrecht
8/11/2016 Vandaag afgereden bij rijschool CHILL, en geslaagd. Ik ben super blij met me rijbewijs. Radjindre hartstikke bedankt voor alle leuke en informatieve lessen.
Loïs Gelderblom Loïs Gelderblom uit Barendrecht
18-10-2016, Super leerzame en gezellige lessen bij rijschool Chill!  Je leert op eigen tempo vaardigheden tijdens de lessen. Er word op een fijne manier feedback gegeven waar je iets aan hebt! Zelf heb ik twee keer in de week gelest, waar ik zeker wat aan heb gehad. Natuurlijk is dit niet verplicht. Zeker een rijschool om aan te raden! En in één keer geslaagd!!!!
John & Esther Weeda John & Esther Weeda uit Barendrecht
Een paar jaar geleden is onze zoon Mitchell in 1 keer geslaagd. wij waren erg tevreden over de opbouw van de rijlessen. Nu was onze dochter Nikki aan de beurt. Zij zit in Delft op school en sport dagelijks in Den Haag waardoor er bijna geen tijd is om te lessen. Na met Radjindre gebeld te hebben heeft hij de rijlessen op Nikki afgestemd. Het was erg druk met de examens. Radjindre heeft dagelijks gekeken of er examens geannuleerd waren waardoor Nikki ( na 2 1/2 maand rijlessen ) afgelopen maandag examen kon doen en ook in 1 keer geslaagd is. Radjindre onwijs bedankt je hebt weer bewezen betrouwbaar, perfectionistisch , flexibel en eerlijk te zijn. Heel veel succes met je rijschool. John & Esther Weeda
Nick Nick uit Barendrecht
15-09-2016 Een zeer leerzame rij instructeur, hij denkt met je mee, geeft ook goede tips mee en legt alles goed uit. ik ben daarom ook in 1x gelaagd 😉
Julia baan Julia baan uit Ridderkerk
12-9-2016 Super bedankt voor alle leuke lessen ! Dankzij de goede lessen in 1x geslaagd !!
Kim Kim uit Barendrecht
Door de goede en duidelijke uitleg van Radjindre ben ik ook in één keer geslaagd. Bedankt!!
TaiYuen TaiYuen uit Rotterdam
24-08-2016 Ik ben super blij met rijschool CHILL. Radjindre is een hele goede rij-instructeur met ervaring en met veel geduld. Bij hem is 100% garantie rijbewijs!