Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.79.149 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
398 berichten.
Justus lewis Justus lewis uit Rhoon
02-06-2023 Vandaag ben ik in een keer bij rijschool chill geslaagd met hulp van de goede lessen ben ik in 1x geslaagd dit waren de Chillste lessen die ik maar kon krijgen
Hannah Troost Hannah Troost uit Hendrik-Ido-Ambacht
20-04-2023, Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankzij alle goede en leerzame lessen hebben we dit waar kunnen maken. Rijschool CHILL doet zijn naam écht eer aan, aangezien je op een chille manier goed leert rijden. Alles wordt stap voor stap uitgelegd en ga je stap voor stap toepassen in de lessen, waardoor je het gelijk op een goede manier leert toe te passen in het verkeer. Radjindre, bedankt voor de hele gezellige en goede tijd! Ik ga de lessen zeker missen en kijk er met plezier op terug!
Daan Daan
Op 13-04-2023 heb na veel gezellige rijlessen mijn rijexamen in 1× gehaald, en ook al is chill niet de goedkoopste rijschool het is zeker wel de chillste.
Noah Ottink Noah Ottink uit Rhoon
Op 08-04-2023 ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn examen! Ik vond de persoonlijke begeleiding bij Rijschool CHILL erg fijn. Voor elke les krijg je huiswerk mee waardoor je jezelf goed kan voorbereiden op wat je in die les krijgt. Op deze manier stap je met meer vertrouwen in de auto en krijg je het ook sneller onder de knie. Ik wil Radjindre bedanken voor de leuke en leerzame lessen en ohja doe de groetjes aan Fred!
Jill Jill uit Barendrecht
17-03-2023 Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijexamen! Dit was mij niet gelukt zonder de hulp en begeleiding van Radjindre. Bij Rijschool CHILL wordt je op een persoonlijke manier begeleid bij het behalen van je rijbewijs. Dit heeft mij ontzettend geholpen. Het volgen van rijles is voor iedereen anders, waardoor een persoonlijke benadering van belang is. Ik vond het in het begin er lastig en spannend, maar door de begeleiding van Radjindre vond ik het rijden steeds leuker worden en kreeg ik meer vertrouwen in mezelf. De lessen waren altijd leerzaam, maar ook erg gezellig. Ik wil Radjindre ontzetten bedanken voor de leuke lessen en ik zou Rijschool CHILL aan iedereen aanraden! 🙂
Coen Frkovic Coen Frkovic uit Barendrecht
22-02-2023, Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Alle lessen die ik heb gehad waren erg veilig en leerzaam en vooral erg gezellig. Ik kan iedereen aanraden om bij rijschool CHILL te gaan rijden. Ik ga de rijlessen stiekem wel een beetje missen... Bedankt voor alle leuke rijlessen!!
Julie Julie uit Barendrecht
21-02-2023 Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL! Het waren gezellige en leerzame lessen. Ik raad zeker aan om al de aanbevolen lessen te volgen dit heeft mij namelijk enorm geholpen. Bedankt voor de leuke lessen!
Kaitlyn Kaitlyn uit Rhoon
16-02-2023 Vandaag in 1x geslaagd bij rijschool CHILL! Ik vond de lessen altijd heel leuk en leerzaam, dus het is echt een aanrader! 🙂
Lisa Lisa uit Barendrecht
09-02-2023 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik heb een hele leuke, leerzame en fijne tijd gehad bij rijschool CHILL. Het was elke les weer gezellig, en het huiswerk en de adviezen hebben mij erg geholpen! Super erg bedankt!!! Een dikke aanrader :)!
Marit Marit uit Westmaas
27-01-2023 In 1 keer geslaagd voor m’n praktijkexamen!! Ik heb het altijd naar m’n zin gehad tijdens de gezellige en leerzame lessen. Ik zou het echt IEDEREEN aanraden. Je leert alles echt heel goed.
Jaiden Sewnath Jaiden Sewnath uit Rhoon
14-12-22 In één keer mijn examen gehaald bij rijschool Chill. Heel erg dankbaar voor alle leuke en leerzame lessen.
Alyssa van Wijk Alyssa van Wijk uit Barendrecht
24-11-2022. Het was me het avontuur wel bij Chill. Na vele leerzame en gezellige lessen, heeft Radjindre mij door het examen gesleept.
Phoebe Mast Phoebe Mast uit Barendrecht
23-11-2022 Ook ik ben geslaagd voor mijn rijexamen bij rijschool CHILL. Ik ben erg dankbaar voor de gezellig maar ook leerzame lessen. Het was super chill om met je te rijden Radjindre en ik ga jou, Fred (de auto) en Charlotte (het navigatiesysteem) heel erg missen. Bedankt voor alles!!
Anna den Heijer Anna den Heijer uit Barendrecht
23-11-2022. Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL. Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik raad het zeker aan om hier te rijden, het zijn leerzame lessen maar er wordt ook zeker gelachen.
Chiara Vos Chiara Vos uit Barendrecht
11-11-2022 Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb super leuke en leerzame lessen gehad bij rijschool CHILL. Voor mij ging het niet altijd soepel maar door de goede leswijze en het harde oefenen heb ik het toch gedaan. Heel erg bedankt Radjindre. Ik ben je super dankbaar 🙂
Sietske den Butter Sietske den Butter uit Barendrecht
(09-11-2022) Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Het waren hele leerzame, maar ook leuke lessen. Nogmaals bedankt voor alles!
Ian Hartman Ian Hartman uit Barendrecht
Vandaag(7-11-2022) in 2x geslaagd voor mijn rijbewijs. bedankt voor alle een leuke, gezellige en leerzame lessen.
Florian Reichardt Florian Reichardt uit Barendrecht
(4-10-2022) Ik ben vandaag in één keer geslaagd bij Rijschool CHILL. Ik vind dat ik erg veel heb gehad aan de leerzame lessen met Radjindre. Bij deze rijschool heb ik geleerd om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen met altijd weer veel leerzame ervaringen en nieuwe inzichten. Dankzij Rijschool CHILL heb ik door alle trainingen een beheerst examen af kunnen leggen en vooral op een hele fijne manier auto leren rijden. Dankjewel Radjindre voor al je expertise.
Sander Sander uit Barendrecht
Ik ben gisteren (27/09/2022) in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL. Ik heb altijd lol gehad met Radjindre tijdens het rijden. Zijn lessen waren heel leerzaam en gezellig. Door hem was ik goed voorbereid voor mijn examen. Ik ga de gezellige lessen missen. Nogmaals erg bedankt. Rijschool CHILL is zeker een aanrader!
Michael Hartenhof Michael Hartenhof uit Rhoon
Ik ben gisteren (23/09/22) in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill!! Heb onwijs veel genoten van alle leuke en gezellige lessen. Radjindre is een super instructeur die veel ervaring heeft, ik heb veel van hem geleerd in de tijd dat ik bij hem reed. Altijd fijne lestijden en heel flexibel voor als het niet uitkomt. Het huiswerk wat je elke les krijgt heeft me erg goed geholpen met het begrijpen van de handelingen. Ik heb een leuke tijd gehad bij rijschool CHILL Super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Radjindre!!!