Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Ramzi Ramzi uit Rotterdam
14-02-2024 Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. !! Ik heb zeer genoten van alle lessen en ik kijk terug op een leuke periode. Bij rijschool Chill word er zeer stapsgewijs te werk gegaan. Dit zodat je als leerling alles op een geleidelijke manier leert. Ook wordt jouw progressie zeer goed bijgehouden. Deze structuur heeft geholpen bij het verbeteren van mijn zwakke punten tijdens het rijden. Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen.
Naomi Rop Naomi Rop uit Rhoon
14-02-2024 Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL!! Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Bedankt voor alles!
Jorgo Vardaris Jorgo Vardaris uit Rhoon
24-01-2024: Ben in 1x geslaagd bij Rijschool Chill 😊. De opbouw van de lessen waren erg fijn en na alles gehad te hebben besproken hoe we het verder gingen aanpakken voor het examen. Ben erg gerustgesteld en heb de aanbevolen lessen genomen waar ik zeker geen spijt van heb gehad. Het waren fijne lessen en het was altijd gezellig in de auto. Bedankt voor alles!
Arina Arina uit Ridderkerk
23-01-2024 Jaaaa ik ben geslaagd voor mijn rijexamen! Ik kijk met een fijn gevoel terug op de leuke en leerzame lessen bij Chill. Bedankt voor de gezelligheid en het geduld dat u had!
Stijn Niemeijer Stijn Niemeijer uit Barendrecht
16-01-2024 Vandaag heb ik mijn rijexamen gehad en heb het in 1x gehaald. Ik vond de lessen die ik kreeg van mijn rijinstructeur erg informatief maar ook sfeervol in de auto. Ik heb mijn eindexamen, uiteindelijk wat verplaatst dit werd zowel vanuit huis als vanuit mijn rijinstructeur ge support en ben erg blij dat ik het nu in 1x heb gehaald. Ik moet zeggen heb genoten van de lessen onder rijschool chill.
Simon Koning Simon Koning uit Rotterdam
Hey, ik heb afgelopen maandag mijn rijbewijs gehaald (18-12-2023). Ik ben erg blij met de lessen die ik heb gehad en heb naast een leerzame tijd ook een gezellige tijd gehad. Er is een goede balans tussen serieuze leermomenten en ook kunnen lachen samen. Zeer genoten van de lessen, kan niet anders zeggen dan dat.
Nicolai Vermaat Nicolai Vermaat uit Barendrecht
Ik heb afgelopen donderdag (07-12-2023) mijn rijbewijs in 1x kunnen halen door de chille lessen van rijschool Chill. De wekelijkse lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig, bedankt daarvoor!
Manon Bosman Manon Bosman uit Barendrecht
Ik ben van de week ( 29-11-23 ) in 1x geslaagd bij rijschool CHILL. Dankzij de leuke en leerzame lessen van Radjindre heb ik snel mijn rijbewijs kunnen behalen! Ik voelde me altijd erg op me gemak bij Radjindre in de auto, omdat er altijd een vrolijke maar natuurlijk ook serieuze sfeer hing. Hij houdt een erg gestructureerde planning bij voor zijn leerlingen waardoor er genoeg aandacht wordt besteed aan alle onderdelen die belangrijk zijn voor het autorijden en het behalen van je rijbewijs. Ik kan hem aan iedereen aanraden! Dankjewel Radjindre
Tonje Tonje uit Barendrecht
09-11-2023 Vandaag ben ik voor mijn rijexamen geslaagd bij Rijschool CHILL! De lessen waren zowel leuk als leerzaam, en Radjindre's geduld was een enorme hulp. De manier waarop het autorijden werd uitgelegd, was erg prettig, en ik ben dankbaar voor de waardevolle lessen. Bedankt voor alles!
Lisa Lisa uit Barendrecht
12-10-23 Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen bij CHILL. Ik heb altijd genoten van de lessen. Het was altijd erg prettig en rustig in de auto. Ik ben blij dat ik het lesadvies heb gevolgd, waardoor ik nu dat roze pasje mag gaan aanvragen. Heel erg bedankt!!!
Tygo Tygo uit Barendrecht
01-09-2023 Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en vond de rijlessen bij Chill altijd erg fijn en leerzaam. Bedankt voor alles!
Fabienne Fabienne uit Barendrecht
30-08-2023 Vandaag was het zo ver! ik ben geslaagd bij rijschool CHILL! ik ben door Radjindre zijn hulp, en hele leerzame lessen geslaagd! Ik heb echt de leukste lessen gehad. De lessen waren super leerzaam voor mij en hebben mij zelfvertrouwen gegeven tijdens het autorijden. Ik ben echt met plezier naar alle lessen gegaan en ben blij dat ik samen met Radjindre de eindstreep heb behaald! Radjindre, ik wil je heel erg bedanken voor al je geduld en gezelligheid! ik ga het echt missen. Ik ben écht met plezier naar alle lessen gekomen! Bedankt voor alles! ?
Julia Julia uit Barendrecht
3-8-2023 Ik ben vandaag in 1x geslaagd door de goede lessen van Rijschool CHILL. De lessen waren altijd erg gezellig en het autorijden werd ook op een hele fijne rustige manier uitgelegd. Ik zou het iedereen zeker aanraden om je rijlessen hier te volgen! Bedankt voor alles
Nine Nine
02-08-2023 Vlak na mijn broer, ben ook ik in 1x geslaagd bij Rijschool CHILL! Dankzij Radjindre kon ik goed voorbereid aan mijn examen beginnen, zodat ik het in 1x haalde. Bedankt voor alles, ik ga de gezelligheid missen! Alvast succes met mijn zusje volgend jaar 😉
Sem Sem
02-08-2023 Vandaag ben ik ook in 1x geslaagd! Dit is allemaal te danken aan rijschool CHILL. Heel erg bedankt voor de leerzame maar ook leuke lessen!
Meike Meike
02-08-23 Ik ben vandaag in één geslaagd voor mijn rijexamen bij Rijschool CHILL! Ik heb veel geleerd in de lessen en zo was ik goed voorbereid voor het examen. Bedankt Radjindre!
Joost Joost
31-7-2023 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij rijschool CHILL! Door alle hulp stap voor stap en begeleiding van Rajindre, ging ik met alle vertrouwen vandaag afrijden. Rajindre bedankt voor alles en voor je inzet! Ik heb de lessen, en zeker de examentraining als zeer prettig ervaren. Rijschool CHILL is een aanrader!!
Laura Laura uit Hendrik Ido Ambacht
5-7-2023 // Vandaag ben ik in 1x geslaagd!! Dit was nooit gelukt zonder alle goede hulp en begeleiding van Radjindre. Het leren auto rijden vond ik lastig, maar alles werd stap voor stap aan mij uitgelegd. Iedere les kreeg ik huiswerk mee zodat ik mijzelf kon voorbereiden op de volgende rijles. Ook kreeg ik tijdens de lessen fijne een-op-een aandacht en werd de planning op mijn leertempo aangepast. Ik heb er altijd naar uitgekeken om lessen te volgen, want deze waren altijd erg gezellig en leerzaam! Ik wil u heel erg bedanken voor alle goede lessen, hulp en geduld! 🙂
Jens Jens uit Barendrecht
30-06-2023 Vandaag ben ik in een keer geslaagd bij CHILL! In het begin leek me alle nieuwe informatie een beetje veel, maar door de lessen heen merkte ik dat je zo al rijdend aan het oefenen bent. De examenritten hebben me op het eind ook veel geholpen, ik ben heel dankbaar voor de aandacht en tijd die Radjindre in de lessen heeft gestoken!
Daniel Penders Daniel Penders uit Barendrecht
30-06-2023Vandaag geslaagd bij Rijschool CHILL. Ik wil Radjindre bedanken voor alle gezellige en leerzame lessen!