Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
432 berichten.
Tessa Ueberfeldt Tessa Ueberfeldt uit Barendrecht
31-05-2024 in 1 keer geslaagd vandaag! Ik ben heel blij met hoe de lessen zijn verlopen. De lessen waren erg leerzaam. Zeker een aanrader!
Rosanne Rosanne uit Ridderkerk
30-05-2024 Yesss vandaag in één keer geslaagd bij rijschool CHILL!!. Ik had het niet durven dromen maar dankzij de fijne lessen en het zorgen voor een veilig gevoel op de weg, heeft me toch echt tot hier gebracht. Bedankt voor u vriendelijkheid, gezelligheid en geduld, Elke les was leerzaam en er viel altijd wel wat te lachen:). Zoek je nog een rijschool, dan zou ik deze rijschool zeker aanraden:)
Sjoerd Sjoerd uit Barendrecht
18-04-2024 Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL!! Alles werd op een rustige en stapsgewijze manier uitgelegd, super fijn! Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen.
Amber Vlap Amber Vlap uit Barendrecht
19-04-2024 Ik ben vandaag in één keer geslaagd bij Rijschool CHILL! Dit met dank aan alle lessen en heb deze ook altijd als zeer leerzaam en nuttig ervaren. Ook was het altijd gezellig tijdens de lessen! Heel erg bedankt voor alles Radijndre!!
Noa Molenaar Noa Molenaar uit Barendrecht
08-04-2024. Vandaag in één keer geslaagd bij Rijschool CHILL! Een super fijne instructeur die rust behoudt in de auto. Ik heb het mega gezellig gehad, maar ook veel geleerd. Heel erg bedankt Radjindre !
Noa Willemsen Noa Willemsen uit Barendrecht
28/3/2024 vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn examen, super bedankt voor de gezellige en vooral leerzame rijlessen Radjindre!!
Merle kreiter Merle kreiter uit Barendrecht
28-03-2024 heel erg bedankt voor alle hulp en gezellige rijlessen bij CHILL! door alle hulp ben ik vandaag in 1 keer geslaagd !!!
Anwar Lebzioui Anwar Lebzioui uit Barendrecht
22-03-2024 Ik ben vandaag geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik dank rijschool CHILL voor de leuke leerzame lessen. Elke les hing er een leuke gezellige sfeer in de auto. Bij rijschool CHILL leer je elke les iets nieuws, elke les is dus nuttig. Ik wil Rajindre bedanken voor de mooie lessen!
Tom Tom uit Barendrecht
09-03-2024 Vandaag ben ik geslaagd bij rijschool CHILL en wil graag mijn ervaring delen. De bloklessen waren geweldig en boden voldoende tijd om echt in het autorijden te komen. Radjindre, mijn instructeur, creëerde een ontspannen sfeer in de auto, waardoor ik me comfortabel voelde terwijl ik serieus leerde. Zijn gestructureerde aanpak zorgde ervoor dat alle belangrijke onderdelen werden behandeld. Ik kan rijschool CHILL van harte aanbevelen. Bedankt, Radjindre, voor je geduld en deskundige begeleiding!
Ramzi Ramzi uit Rotterdam
14-02-2024 Ik ben geslaagd voor mijn rijexamen. !! Ik heb zeer genoten van alle lessen en ik kijk terug op een leuke periode. Bij rijschool Chill word er zeer stapsgewijs te werk gegaan. Dit zodat je als leerling alles op een geleidelijke manier leert. Ook wordt jouw progressie zeer goed bijgehouden. Deze structuur heeft geholpen bij het verbeteren van mijn zwakke punten tijdens het rijden. Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen.
Naomi Rop Naomi Rop uit Rhoon
14-02-2024 Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL!! Super bedankt voor de leuke en leerzame lessen. Bedankt voor alles!
Jorgo Vardaris Jorgo Vardaris uit Rhoon
24-01-2024: Ben in 1x geslaagd bij Rijschool Chill 😊. De opbouw van de lessen waren erg fijn en na alles gehad te hebben besproken hoe we het verder gingen aanpakken voor het examen. Ben erg gerustgesteld en heb de aanbevolen lessen genomen waar ik zeker geen spijt van heb gehad. Het waren fijne lessen en het was altijd gezellig in de auto. Bedankt voor alles!
Arina Arina uit Ridderkerk
23-01-2024 Jaaaa ik ben geslaagd voor mijn rijexamen! Ik kijk met een fijn gevoel terug op de leuke en leerzame lessen bij Chill. Bedankt voor de gezelligheid en het geduld dat u had!
Stijn Niemeijer Stijn Niemeijer uit Barendrecht
16-01-2024 Vandaag heb ik mijn rijexamen gehad en heb het in 1x gehaald. Ik vond de lessen die ik kreeg van mijn rijinstructeur erg informatief maar ook sfeervol in de auto. Ik heb mijn eindexamen, uiteindelijk wat verplaatst dit werd zowel vanuit huis als vanuit mijn rijinstructeur ge support en ben erg blij dat ik het nu in 1x heb gehaald. Ik moet zeggen heb genoten van de lessen onder rijschool chill.
Simon Koning Simon Koning uit Rotterdam
Hey, ik heb afgelopen maandag mijn rijbewijs gehaald (18-12-2023). Ik ben erg blij met de lessen die ik heb gehad en heb naast een leerzame tijd ook een gezellige tijd gehad. Er is een goede balans tussen serieuze leermomenten en ook kunnen lachen samen. Zeer genoten van de lessen, kan niet anders zeggen dan dat.
Nicolai Vermaat Nicolai Vermaat uit Barendrecht
Ik heb afgelopen donderdag (07-12-2023) mijn rijbewijs in 1x kunnen halen door de chille lessen van rijschool Chill. De wekelijkse lessen waren altijd erg leerzaam en gezellig, bedankt daarvoor!
Manon Bosman Manon Bosman uit Barendrecht
Ik ben van de week ( 29-11-23 ) in 1x geslaagd bij rijschool CHILL. Dankzij de leuke en leerzame lessen van Radjindre heb ik snel mijn rijbewijs kunnen behalen! Ik voelde me altijd erg op me gemak bij Radjindre in de auto, omdat er altijd een vrolijke maar natuurlijk ook serieuze sfeer hing. Hij houdt een erg gestructureerde planning bij voor zijn leerlingen waardoor er genoeg aandacht wordt besteed aan alle onderdelen die belangrijk zijn voor het autorijden en het behalen van je rijbewijs. Ik kan hem aan iedereen aanraden! Dankjewel Radjindre
Tonje Tonje uit Barendrecht
09-11-2023 Vandaag ben ik voor mijn rijexamen geslaagd bij Rijschool CHILL! De lessen waren zowel leuk als leerzaam, en Radjindre's geduld was een enorme hulp. De manier waarop het autorijden werd uitgelegd, was erg prettig, en ik ben dankbaar voor de waardevolle lessen. Bedankt voor alles!
Lisa Lisa uit Barendrecht
12-10-23 Vandaag ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn praktijkexamen bij CHILL. Ik heb altijd genoten van de lessen. Het was altijd erg prettig en rustig in de auto. Ik ben blij dat ik het lesadvies heb gevolgd, waardoor ik nu dat roze pasje mag gaan aanvragen. Heel erg bedankt!!!
Tygo Tygo uit Barendrecht
01-09-2023 Vandaag ben ik geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik ben altijd met plezier naar de rijlessen gegaan en vond de rijlessen bij Chill altijd erg fijn en leerzaam. Bedankt voor alles!