Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Dian van Zetten Dian van Zetten uit Barendrecht
29-06-2018 Vandaag in 1 keer geslaagd met dank aan Radjindre. Deze rijschool neemt echt de tijd voor je en legt alles heel goed uit. Leerzame en gezellige rijlessen. Bedankt Radjindre!
Tara Tara uit Barendrecht
08-06-2018 Professionele rijinstructeur. Heel erg bedankt voor de leerzame rijlessen!
Thomas Thomas uit Barendrecht
29-05-2018 Ook in een keer geslaagd. Een kalme rij instructeur die erg methodisch te werk gaat. Past zich aan bij iedere kandidaat en zorgt ervoor dat iedereen in zijn eigen tempo zo gereed mogelijk is voor zijn of haar examen
Vincent Koster Vincent Koster uit Barendrecht/Rotterdam
Een maand geleden (26-4-18) ben ik in 1 keer geslaagd met dank aan de Radjindre! Zeer goede rij instructeur en je kan nog met hem lachen ook! Zeker een aanrader!
Jennifer Verbaan Jennifer Verbaan uit Barendrecht
16-05-2018 In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit allemaal te danken aan de goede, leuke en leerzame lessen van Radjindre! Hij heeft me goed begeleid tijdens de lessen en ik voelde me elke les weer op mijn gemak. Bedankt voor alles!
Saskia Saskia uit Barendrecht
15-05-2018 Bedankt rijschool chill. Voor de leuke en leerzame lessen. Het was altijd gezellig in de auto.
Luuk van Ballegooij@caiway.nl Luuk van Ballegooij@caiway.nl uit Barendrecht
19-04-2018 Ook ik ben in 1 keer geslaagd vandaag, echt een aanrader!!!
Arjan verheij Arjan verheij uit Ridderkerk
10 04 2018 Gisteren geslaagd bij CHILL. Echt een aanrader!
Ranee Ranee uit Barendrecht
3 April 2018 Mijn rijbewijs is binnen na super leerzame, gezellige rijlessen. Radjindre geeft lessen met veel enthousiasme en passie voor het vak, dit kan je goed merken. Daarnaast is hij ook nog heel geduldig, wat zorgt voor een fijne en 'chille' leeromgeving! Hij leert je rotondes benaderen op een manier, waar je mond van open kán vallen. 😉 Enorm bedankt voor de lessen! 🙂
Jasmijn Jasmijn uit Barendrecht
29-3-2018 Vandaag ben ook ik in een keer geslaagd bij Rijschool Chill. Dit is natuurlijk gelukt door de goede, leerzame en gezellige lessen van Radjindre. Super bedankt Radjindre!!
Riley Riley uit Barendrecht
27-03-2018 Gister geslaagd voor mijn rijbewijs! Al die tijd ontzettend goed geholpen door Radjindre. Naast een goede en realistische instructeur is Radjindre ook een erg gezellige bijrijder! Kon me geen betere instructeur bedenken ?
Lisa Schriek Lisa Schriek uit Barendrecht
16-02-2018 Vandaag in 1x geslaagd!! Heel erg blij mee en hele leuke lessen gehad. Bedankt Radjindre!!!
Esmée Esmée uit Barendrecht
14-02-2018. Ik heb ook mijn rijbewijs in de pocket, in één keer gehaald! Ik ben zo trots dat het met de goede lessen van Radjindre gelukt is! Elke les is ontzettend gezellig, maar vooral erg leerzaam geweest. Dank je wel Rijschool CHILL! Ik zie je hopelijk nog wel in en rondom Barendrecht langsrijden 🙂
Devina Devina uit Capelle aan den Yssel
12-01-2018 Vandaag geslaagd! Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rijschool CHILL. De lessen waren gezellig en chill, maar ondertussen heb ik ook ontzettend veel geleerd!
Patrick Buist Patrick Buist uit Barendrecht
05-01-2018 Vandaag ben ik in 1 geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Radjindre bedanken voor de leerzame en leuke lessen. U bleef altijd heel rustig en dat hielp mij erg bij het behalen van mijn rijbewijs. Rijschool CHILL is zeker een aanrader!
Michelle Michelle uit Rotterdam
03-01-2018 Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik heb vaak op het punt gestaan om te stoppen  omdat ik veel last van mijn faalangst had en ik de lat voor mezelf altijd veel hoger leg dan nodig. Maar door de duidelijke, leerzame en gezellige lessen van Radjindre kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en heb ik plezier gekregen in het auto rijden. Ik ben super blij dat ik voor rijschool Chill gekozen heb, hij heeft me er echt doorheen gesleept. Ik ben super blij met mijn rijbewijs maar denk dat ik de leuke lessen toch ook wel ga missen. Nogmaals super bedankt Radjindre!
Familie Dentro Familie Dentro uit Barendrecht
Vandaag (20-12-2017) is ook Lucas, na Stefan, Elise en Maurice, in 1 keer geslaagd voor zijn rijbewijs. Radjindre BEDANKT! Dit kan natuurlijk geen toeval meer zijn, CHILL levert gewoon kwaliteit. 4 personen: 100% score. En allemaal rijden we nog steeds schadevrij 🙂
Lucas Lucas uit Barendrecht
20-12-2017: in één keer geslaagd bij de beste rijschool van Barendrecht en omstreken!
Sven van Wessel Sven van Wessel uit Capelle aan den IJssel
16-12-2017 Een top rijschool met een geweldige rij-instructeur! Heel erg geduldig en vooral ook chill. Ik zou iedereen aanraden om bij Radjindre te lessen!!
Remco Remco uit Barendrecht
05-12-2017 Super rijschool. Niet voor niks zo'n hoog slagingspercentage. Dankzij Radjindre in 1 keer mijn rijbewijs. Buiten zijn passie voor zijn werk ook nog eens een top vent! Nogmaals dank!!