Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.148.127 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
413 berichten.
Riley Riley uit Barendrecht
27-03-2018 Gister geslaagd voor mijn rijbewijs! Al die tijd ontzettend goed geholpen door Radjindre. Naast een goede en realistische instructeur is Radjindre ook een erg gezellige bijrijder! Kon me geen betere instructeur bedenken 😀
Lisa Schriek Lisa Schriek uit Barendrecht
16-02-2018 Vandaag in 1x geslaagd!! Heel erg blij mee en hele leuke lessen gehad. Bedankt Radjindre!!!
Esmée Esmée uit Barendrecht
14-02-2018. Ik heb ook mijn rijbewijs in de pocket, in één keer gehaald! Ik ben zo trots dat het met de goede lessen van Radjindre gelukt is! Elke les is ontzettend gezellig, maar vooral erg leerzaam geweest. Dank je wel Rijschool CHILL! Ik zie je hopelijk nog wel in en rondom Barendrecht langsrijden 🙂
Devina Devina uit Capelle aan den Yssel
12-01-2018 Vandaag geslaagd! Ik heb een hele fijne tijd gehad bij Rijschool CHILL. De lessen waren gezellig en chill, maar ondertussen heb ik ook ontzettend veel geleerd!
Patrick Buist Patrick Buist uit Barendrecht
05-01-2018 Vandaag ben ik in 1 geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Radjindre bedanken voor de leerzame en leuke lessen. U bleef altijd heel rustig en dat hielp mij erg bij het behalen van mijn rijbewijs. Rijschool CHILL is zeker een aanrader!
Michelle Michelle uit Rotterdam
03-01-2018 Vandaag geslaagd voor mijn praktijk examen! Ik heb vaak op het punt gestaan om te stoppen  omdat ik veel last van mijn faalangst had en ik de lat voor mezelf altijd veel hoger leg dan nodig. Maar door de duidelijke, leerzame en gezellige lessen van Radjindre kreeg ik steeds meer zelfvertrouwen en heb ik plezier gekregen in het auto rijden. Ik ben super blij dat ik voor rijschool Chill gekozen heb, hij heeft me er echt doorheen gesleept. Ik ben super blij met mijn rijbewijs maar denk dat ik de leuke lessen toch ook wel ga missen. Nogmaals super bedankt Radjindre!
Familie Dentro Familie Dentro uit Barendrecht
Vandaag (20-12-2017) is ook Lucas, na Stefan, Elise en Maurice, in 1 keer geslaagd voor zijn rijbewijs. Radjindre BEDANKT! Dit kan natuurlijk geen toeval meer zijn, CHILL levert gewoon kwaliteit. 4 personen: 100% score. En allemaal rijden we nog steeds schadevrij 🙂
Lucas Lucas uit Barendrecht
20-12-2017: in één keer geslaagd bij de beste rijschool van Barendrecht en omstreken!
Sven van Wessel Sven van Wessel uit Capelle aan den IJssel
16-12-2017 Een top rijschool met een geweldige rij-instructeur! Heel erg geduldig en vooral ook chill. Ik zou iedereen aanraden om bij Radjindre te lessen!!
Remco Remco uit Barendrecht
05-12-2017 Super rijschool. Niet voor niks zo'n hoog slagingspercentage. Dankzij Radjindre in 1 keer mijn rijbewijs. Buiten zijn passie voor zijn werk ook nog eens een top vent! Nogmaals dank!!
Arvind Arvind uit Barendrecht
1-12-2017 Geweldige rijschool, zeker een aanrader!
Jasper Lansu Jasper Lansu uit Ridderkerk
23-11-2017 De derde van de familie die bij rijshool chil heeft gelest en net als de vorige twee ook ik in 1 keer GESLAAGD !! en super bedankt voor al de chille lessen ik zou zeggen ga zo door en voor diegeene die nog een rijschool zoeken is rijschool chil echt een aanrader bedankt voor alles Jasper
Dennis de Korte Dennis de Korte uit Rotterdam
20-11-2017 Geslaagd voor me rijbewijs, het waren gezellige en ook zeer leerzame lessen. Hartstikke bedankt voor alles!! Echt een aanrader voor iedereen!
Corjan Nootenboom Corjan Nootenboom uit Barendrecht
Op 10/11/2017 ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijexamen. Ik wil Radjindre bedanken voor het vertrouwen in mij. Rijschool Chill is zeker een aanrader.
Wim Verheij Wim Verheij uit Ridderkerk
10-11-2017 Na vier maanden lessen en hele goede begeleiding in 1 keer geslaagd. radjindre, super bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. zeker een aanrader voor iedereen!!
Mathijs Batenburg Mathijs Batenburg uit Barendrecht
03-11-2017 Na een zeer leuke en gezellige tijd, ben ik ook geslaagd bij Rijschool Chill. U heeft mij veel geleerd en het was altijd tof op met u rijles te hebben, ik keek er daarom ook graag naar uit. Ik raad iedereen aan om bij u te lessen, omdat u gelijk begint met het oordelen net als een examinator, heel Chill bent, maar het belangrijkste heel goed. Dank u wel voor alles! Groetjes, Mathijs
Davy van Bekkum Davy van Bekkum uit Westmaas
03-10-2017, Ik ben in één keer geslaagd!! Beste rijschool van Barendrecht!! Dankjewel Radjindre!!
Wyko ter Haar Wyko ter Haar uit Barendrecht
03-10-2017 - Thank you for the great, patient lessons! Your English was great and after our work together I passed the practical exam the first try!
Robin Robin uit Barendrecht
21-9-2017 Na zakken overgestapt naar deze rijschool en ik had geen betere beslissing kunnen maken! Radjindre werkt heel gestructureerd, zodat je precies weet waar je aan toe bent. Écht een aanrader!
Vera Vera uit Barendrecht
13-09-2017 Ik ben in 1 x geslaagd met mededank aan de gezellige en vooral leerzame lessen! Radjindre onwijs bedankt in de vertrouwen en gezelligheid! Ik ga het lessen zeker missen en de grappige momenten. Echt een aanrader om deel te nemen aan rijschool CHILL! Want CHILL was het zeker!