Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.148.127 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
413 berichten.
Coen Frkovic Coen Frkovic uit Barendrecht
22-02-2023, Ik ben vandaag in één keer geslaagd voor mijn praktijkexamen. Alle lessen die ik heb gehad waren erg veilig en leerzaam en vooral erg gezellig. Ik kan iedereen aanraden om bij rijschool CHILL te gaan rijden. Ik ga de rijlessen stiekem wel een beetje missen... Bedankt voor alle leuke rijlessen!!
Julie Julie uit Barendrecht
21-02-2023 Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL! Het waren gezellige en leerzame lessen. Ik raad zeker aan om al de aanbevolen lessen te volgen dit heeft mij namelijk enorm geholpen. Bedankt voor de leuke lessen!
Kaitlyn Kaitlyn uit Rhoon
16-02-2023 Vandaag in 1x geslaagd bij rijschool CHILL! Ik vond de lessen altijd heel leuk en leerzaam, dus het is echt een aanrader! 🙂
Lisa Lisa uit Barendrecht
09-02-2023 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs!! Ik heb een hele leuke, leerzame en fijne tijd gehad bij rijschool CHILL. Het was elke les weer gezellig, en het huiswerk en de adviezen hebben mij erg geholpen! Super erg bedankt!!! Een dikke aanrader :)!
Marit Marit uit Westmaas
27-01-2023 In 1 keer geslaagd voor m’n praktijkexamen!! Ik heb het altijd naar m’n zin gehad tijdens de gezellige en leerzame lessen. Ik zou het echt IEDEREEN aanraden. Je leert alles echt heel goed.
Jaiden Sewnath Jaiden Sewnath uit Rhoon
14-12-22 In één keer mijn examen gehaald bij rijschool Chill. Heel erg dankbaar voor alle leuke en leerzame lessen.
Alyssa van Wijk Alyssa van Wijk uit Barendrecht
24-11-2022. Het was me het avontuur wel bij Chill. Na vele leerzame en gezellige lessen, heeft Radjindre mij door het examen gesleept.
Phoebe Mast Phoebe Mast uit Barendrecht
23-11-2022 Ook ik ben geslaagd voor mijn rijexamen bij rijschool CHILL. Ik ben erg dankbaar voor de gezellig maar ook leerzame lessen. Het was super chill om met je te rijden Radjindre en ik ga jou, Fred (de auto) en Charlotte (het navigatiesysteem) heel erg missen. Bedankt voor alles!!
Anna den Heijer Anna den Heijer uit Barendrecht
23-11-2022. Vandaag ben ik in één keer geslaagd bij rijschool CHILL. Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik raad het zeker aan om hier te rijden, het zijn leerzame lessen maar er wordt ook zeker gelachen.
Chiara Vos Chiara Vos uit Barendrecht
11-11-2022 Vandaag ben ik in een keer geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb super leuke en leerzame lessen gehad bij rijschool CHILL. Voor mij ging het niet altijd soepel maar door de goede leswijze en het harde oefenen heb ik het toch gedaan. Heel erg bedankt Radjindre. Ik ben je super dankbaar 🙂
Sietske den Butter Sietske den Butter uit Barendrecht
(09-11-2022) Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Het waren hele leerzame, maar ook leuke lessen. Nogmaals bedankt voor alles!
Ian Hartman Ian Hartman uit Barendrecht
Vandaag(7-11-2022) in 2x geslaagd voor mijn rijbewijs. bedankt voor alle een leuke, gezellige en leerzame lessen.
Florian Reichardt Florian Reichardt uit Barendrecht
(4-10-2022) Ik ben vandaag in één keer geslaagd bij Rijschool CHILL. Ik vind dat ik erg veel heb gehad aan de leerzame lessen met Radjindre. Bij deze rijschool heb ik geleerd om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen met altijd weer veel leerzame ervaringen en nieuwe inzichten. Dankzij Rijschool CHILL heb ik door alle trainingen een beheerst examen af kunnen leggen en vooral op een hele fijne manier auto leren rijden. Dankjewel Radjindre voor al je expertise.
Sander Sander uit Barendrecht
Ik ben gisteren (27/09/2022) in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL. Ik heb altijd lol gehad met Radjindre tijdens het rijden. Zijn lessen waren heel leerzaam en gezellig. Door hem was ik goed voorbereid voor mijn examen. Ik ga de gezellige lessen missen. Nogmaals erg bedankt. Rijschool CHILL is zeker een aanrader!
Michael Hartenhof Michael Hartenhof uit Rhoon
Ik ben gisteren (23/09/22) in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill!! Heb onwijs veel genoten van alle leuke en gezellige lessen. Radjindre is een super instructeur die veel ervaring heeft, ik heb veel van hem geleerd in de tijd dat ik bij hem reed. Altijd fijne lestijden en heel flexibel voor als het niet uitkomt. Het huiswerk wat je elke les krijgt heeft me erg goed geholpen met het begrijpen van de handelingen. Ik heb een leuke tijd gehad bij rijschool CHILL Super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Radjindre!!!
Lindy van der Weijde Lindy van der Weijde uit Barendrecht
05-09-2022: Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb ontzettend genoten van alle lessen. Radjindre is een instructeur met veel ervaring. Door het huiswerk bij elke les ga je met zelfvertrouwen de les in en je leert op een gestructureerde wijze rijden. Ik heb veel gelachen en veel geleerd. U heeft mij zelfvertrouwen gegeven en mij erg geholpen. Door de examentrainingen met examenroutes wordt je goed voorbereid voor je examen. Nogmaals heel erg bedankt voor alle lessen, ik ben u erg dankbaar.
Laura Sluijs Laura Sluijs uit Barendrecht
(23-08-2022) Wat heb ik onwijs genoten van deze leerzame en gezellige lessen! Wij hadden vrij snel een hele hechte klik en dat hielp mij erg door de lessen heen. Het beste en fijnste vond ik de strakke planning die gemaakt was en de voorbereidingen die je thuis moest doen. Hiermee kon je direct aan de slag en kon je laten zien wat je nog wist! Ik heb daarom een onwijs goede tijd met rijschool CHILL gehad!
Dennis Deelen Dennis Deelen uit Barendrecht
28-7-2022 Na de leuke maar vooral leerzame lessen de afgelopen tijd heb ik ook in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Chill. Nogmaals bedankt voor gezelligheid en goede uitleg Radjindre!
Isa van der zalm Isa van der zalm uit Ridderkerk
12-7-2022 geslaagd bij rijschool CHILL. in 1 keer! had om geen betere instructeur kunnen vragen echt een hele aardige en gezellige man De lessen zijn nooit saai en heel leerzaam er is voldoende plek om op je verbeter punten te focusen. er zijn zelfs 2 speciale lessen net voor je examen die mij zelf ook heel veel geholpen hebben Super bedankt voor alles
Demi Scheurwater Demi Scheurwater uit Rhoon
Ik ben vandaag (8 juli 2022) in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL! Ik heb mijn rij-opleiding als een super leuke en vooral onvergetelijke tijd ervaren. De rij-opleiding is een toffe ervaring en een nieuw aspect in mijn leven geworden. De lessen bij CHILL zijn gestructureerd en persoonlijk. Vooral in fase 4 (de fase met examentraining) wordt er een plan gemaakt die aangepast is op de leerling zelf. Dit vond ik heel fijn. Het gaf mij overzicht en ik zag mezelf elke les weer groeien. Ik ben super goed voorbereid op mijn rij-examen door Radjindre en ik heb vooral vertrouwen in mezelf gekregen door hem. Toen ik begon met mijn rijlessen vond ik het super spannend en was ik onzeker als bestuurder. Door het vertrouwen dat Radjindre in mij had ben ik ook meer vertrouwen gaan krijgen in mezelf als bestuurder. Ik vond het steeds leuker om te gaan lessen en ik heb ook steeds meer gelachen tijdens de lessen. Super bedankt voor alles!