Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 34.239.148.127 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
413 berichten.
Naomi Hekkert Naomi Hekkert uit Rhoon
29-07-2021 De lessen bij Rijschool Chill zijn altijd heel erg leuk en gezellig! Naast gezelligheid leer je ook echt autorijden. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan met zekerheid de weg op!
Passionata Ferdinandus Passionata Ferdinandus uit Barendrecht
14-07-2021. Echt de beste rijschool! Hij is heel geduldig geweest en alle lessen waren altijd heel gezellig. Niet alleen dat maar ik heb zelfs mijn rijexamen in 1 KEER GEHAALD! Dit is dus zeker een aanrader.
Jonas Bakker Jonas Bakker uit Barendrecht
08-07-2021. Mijn ervaring bij rijschool CHILL was goed. We hebben samen goede gesprekken gehad en het was altijd gezellig in de auto. Over het algemeen is het heel leerzaam en leer je veel verschillende plekken in Rotterdam en Barendrecht kennen. Bedankt voor alle leuke lessen.
Dune van de Graaf Dune van de Graaf uit Barendrecht
05-07-2021. Super blij dat ik bij rijschool chill ben gaan lessen. De lessen waren altijd super leuk, gezellig en leerzaam. Hij is geduldig, geeft huiswerk mee waardoor je alles beter leert en maakt altijd een gezellig praatje. Aanrader!
Merel de Jong Merel de Jong uit Barendrecht
05-07-2021 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij rijschool CHILL. Ik heb het als super ervaren en raadt het aan iedereen aan!
Nina van Beek Nina van Beek uit Barendrecht
01-07-2021 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij Rijschool Chill!! Ik ben zo blij met hoe alles is gelopen en de lessen waren top! Vanaf moment 1 voelde ik me al op mijn gemak en dat heeft erg bijgedragen aan mijn vertrouwen in het rijden. Radjindre was echt een hele fijne instructeur en zijn lessen zijn altijd goed gestructureerd en voorbereid. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!
Dave van Spronsen Dave van Spronsen uit Heerjansdam
27-05-21 Overgestapt van rijschool naar rijschool Chill en geen moment spijt gehad. In de lessen leer je echt autorijden ipv gewoon een paar rondjes rijden. in 1x geslaagd!
Marleen Verheij Marleen Verheij uit Ridderkerk
Op 27-05-2021 ben ik geslaagd bij rijschool Chill. Echt een aanrader! De lessen waren ontzettend gezellig en leerzaam, ik heb er enorm veel aan gehad. Radjindre legt heel duidelijk uit en is een fantastische instructeur!
Puck van Bennekum Puck van Bennekum uit Barendrecht
21-05-2021. Yess! In 1 x geslaagd bij Chill!! Heel erg bedankt voor de leuke lessen en avonturen die we hebben beleef! Radjindre is the best! 🙂
Noah van den Berg Noah van den Berg uit Heerjansdam
Vandaag ( 21-05-2021 ) geslaagd bij Rijschool CHILL. Heb veel geleerd van Radjindre en hij is altijd eerlijk tegen me geweest. Dus zeker een aanrader!
Evi Overgaauw Evi Overgaauw uit Barendrecht
26-04-2021 In 1x geslaagd bij Rijschool CHILL. Het waren hele fijn en leerzame lessen. Radjindre is een heel fijn persoon om les van te krijgen. Hij heeft duidelijke uitleggen en blijft altijd rustig (CHILL). Daarnaast geeft hij veel vertrouwen in het rijden en dat is zeer fijn. Zeker een aanrader dus!
Laura Hilleman Laura Hilleman uit Barendrecht
24-04-21 In 1x geslaagd bij Rijschool Chill!! Het waren leerzame en gezellige lessen waar ik erg veel aan gehad heb, echt een aanrader!
Kevin Weijers Kevin Weijers uit Barendrecht
21-04-2021, Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Het ware hele gezellige en leerzame lessen. veel dank daarvoor!
Britt Van Adrighem Britt Van Adrighem uit Barendrecht
Op 14-04-2021 ben ik geslaagd voor mijn rijexamen bij rijschool CHILL! Ik heb echt leuke en leerzame lessen gehad, bedankt daarvoor. Aanrader voor iedereen!
giovanni rodenburg giovanni rodenburg uit heinenoord
maandag 29 maart heb ik mijn rijbewijs gehaald. bedankt voor de erg fijne rijlessen ik vond het erg leerzaam en het was altijd erg gezellig in de auto. een echte aanrader voor iedereen.
Maayke van der Schans Maayke van der Schans uit Barendrecht
15-03-2021 Geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool CHILLl!! De naam zegt het eigenlijk al, de rijlessen zijn mega CHILL, en daarnaast ook nog leerzaam! Ik heb alles in mijn eigen tempo goed kunnen leren, dit mede ook door de duidelijke en fijne uitleg die gegeven word door Radjindre. Ook is er tussendoor altijd nog tijd voor gezelligheid en praatje, dit helpt ook heel erg om (vooral de eerste lessen als alles een beetje op je af komt) rustig en kalm te blijven! Ik zou het iedereen aanraden om bij Rijschool CHILL te lessen!!
Tara Schell Tara Schell uit Barendrecht
Yesss in 1 keer geslaagd vandaag bij rijschool Chill!! (16-03-2021) Ik vond het super leuke lessen en vooral heel leerzaam. Alles is duidelijk en ik heb goede feedback gehad waar ik echt wat aan heb. Heel erg bedankt voor deze toffe gezellige lessen!!
Sarah Sarah uit Rijsoord
Vandaag (12 maart 2021) in één keer geslaagd bij rijschool CHILL! En wat waren het chille lessen. Zoveel geleerd en bereikt met Radjindre. Ik ben een persoon die veel stress ervaart en bang is om fouten te maken. Radjindre heeft door zijn kalmte en vertrouwen in mij, mij hier erg meegeholpen. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb bereikt en heb mogen leren. De lessen waren duidelijk, gestructureerd en natuurlijk erg gezellig. Radjindre zei ooit tegen mij: ‘Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig’. Dit en alle andere mooie ervaringen zullen altijd bij me blijven. Rijschool CHILL is een echte aanrader. Nogmaals bedankt voor alles Radjindre!
Joyce den Ouden Joyce den Ouden uit Rhoon
Vandaag (09-12-2020) in 1x geslaagd bij rijschool CHILL! Ik ben hier erg dankbaar voor en wil Radjindre dan ook bedanken voor alle leerzame en goede lessen! Ik vond het erg fijn dat elke les goed georganiseerd was en dat je als leerling weet wat er per les van je wordt verwacht en waar je aan gaat werken. Ook wordt je voortgang op een duidelijke manier bijgehouden, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent en waar je staat in het leerproces. Radjindre is erg goed in je op je gemak laten stellen en hierdoor bevatten de lessen ook zeker gezelligheid! Nogmaals, heel erg bedankt voor alles!
Layla Layla uit Barendrecht
04-12-2020 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool Chill! Ik heb het echt super naar mijn zin gehad en heel erg veel geleerd. Radjindre is een hele fijne instructeur die je graag helpt, goed advies geeft en ook (niet onbelangrijk ;)) heel gezellig is. Echt heel erg bedankt voor alles!!