Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
432 berichten.
Marc Marc uit Barendrecht
28-06-2022 In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL. Bedankt voor de leuke lessen !
Aleike Aleike uit Rotterdam
18-06-2022 Gisteren ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill! Aanvankelijk had ik echt last van angst als het ging om rijden, maar Radjindre nam alle tijd om alles stap voor stap uit te leggen en had zoveel vertrouwen in mij dat mijn eigen vertrouwen ook groeide. Niet alleen heb ik veel geleerd en voel ik me klaar om de weg op te gaan maar ook heb ik het echt gezellig gehad tijdens de lessen en enorm gelachen. Ik ging van angstig en rijden met tegenzin naar met veel plezier de lessen in. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt Radjindre voor het vertrouwen en alle fijne lessen, ik zal het gaan missen!
Brenda Brenda uit Barendrecht
12-4-2022 : Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij rijschool CHILL. Persoonlijk is deze rijschool echt een aanrader. Deze rijschool help je stap voor stap om goed te leren autorijden. Ook kijken ze goed naar je persoonlijke vooruitgang en help je zo goed mogelijk zodat je goed kan slagen. Niet te vergeten de leuke en gezellige lessen! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen Radjindre!!!
Julian van Beek Julian van Beek uit Barendrecht
29-03-2022 Na heel veel leuke lessen en momenten ben ik geslaagd bij rijschool Chill , wil je een leuke, grappige en leerzame instructeur zal ik het zeker aanbevelen hier te gaan lessen. En Radjindre bedankt voor alles??
Lars Jongeneel Lars Jongeneel uit Rhoon
19-03-2033 Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill. Echt een aanrader, zeker als je alles rustig stap voor stap wilt leren en uiteindelijk helemaal zelfstandig wilt leren. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen Rajindre!
Tim Voss Tim Voss uit Barendrecht
24-02-2022 I passed my driver's license exam on my first attempt! I highly recommend Rijschool Chill!!! Radjindre is an extremely experienced and patient instructor. Even though I have more than 34 years of driving experience from America, he continued to show me new techniques and tips that improved my driving. My experience with Radjindre was not only educational but fun as well. I had such a good time with him that I will be using him to teach my children when it comes time for them! If you're looking for the best school to pass your test the first time then look no farther...CHILL is the one! THANKS Radjindre!
Demi Stuit Demi Stuit uit Barendrecht
18-02-2022 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij rijschool Chill. Ik ben Radjindre super dankbaar voor alle leuke, gezellige en leerzame lessen! Ik heb super fijn op een goed tempo kunnen leren. We namen altijd de tijd om alles te oefenen! Ook ben ik Fred ook heel dankbaar 😉 Nog heel veel succes verder! Dankjewel 🙂
Bo Pothuizen Bo Pothuizen uit Barendrecht
11.02.2022 Vandaag in een keer geslaagd bij rijschool CHILL. Ik heb super leuke, leerzame en gezellige lessen gehad. Het zijn goede gestructureerde lessen met goede feedback, hierdoor ging ik met vertrouwen het examen in. Wat ook heel fijn was is dat je je op elke les kon voorbereiden met huiswerk die vooraf werd gestuurd . Dit was echt super chill!!! En verder is Radjindre een hele fijne instructeur die je heel erg op je gemakt stelt en super gezellig is! 🙂 heel erg bedankt voor alles en alle leuke lessen!
Lisa Luijendijk Lisa Luijendijk uit Barendrecht
11-02-2022. Vandaag in 1x geslaagd bij Rijschool Chill! Ik heb onwijs leerzame en hele gezellige lessen gehad. Radjindre is een gezellige en gestructureerde docent die goede feedback geeft tijdens de lessen. Hierdoor ging ik met een vertrouwd gevoel het examen in.
Pieter De Vries Pieter De Vries uit Barendrecht
04-02-2022 Na veel leuke lessen in één keer geslaagd bij Radjindre. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, door het vooraf gestuurde huiswerk voor de lessen kon ik goed voorbereiden en gingen de lessen vanzelf beter. Radjindre is heel rustig naast je in de auto en doet zijn naam eer aan. Ook heeft hij mijn gehele rijopleiding volledige aandacht gehad voor mij in de auto. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!
Maria Vermeulen Maria Vermeulen uit Barendrecht
14-01-2022. Echt een super goede rijschool! De lessen zijn gestructureerd, leerzaam maar ook gewoon hartstikke gezellig. Radjindre is altijd in voor een praatje en ik voelde me tijdens mijn eerste les gelijk op mijn gemak. Je weet bij hem precies waar je aan toe bent.
Jessie van den Ouden Jessie van den Ouden uit Rhoon
Vandaag (23-12-2021) geslaagd bij Rijschool Chill!!! Ik heb heel veel gelachen met Radjindre maar ook ontzettend veel geleerd! Hij gaf mij altijd veel motivatie en is altijd positief en vriendelijk. Zeker aan aanrader! Radjindre, bedankt voor alles??
Lisa van der Stelt Lisa van der Stelt uit Barendrecht
Vandaag (16-12-2021) ben ik in 1x geslaagd bij rijschool Chill! Radjindre is een fijne, eerlijke en gestuctureerde rij-instructeur! Door corona heeft alles langer geduurd, maar door Radjindre bleef ik met plezier en motivatie naar de lessen gaan. De lessen waren altijd erg leerzaam door het niet alleen in de praktijk toe te passen, maar ook theorie hieraan te koppelen. Een echte aanrader dus! Radjindre nogmaals heel erg bedankt voor je lessen. Ik ga je missen.
Billie Billie uit Barendrecht
06-12-2021 Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs en heb genoten van de lessen die ik bij rijschool chill had. Altijd aardig en vriendelijk en daarnaast -ook snel mijn rijbewijs.
Barbara Barbara uit Rotterdam
Vandaag (19-11-2021) ben ik in één keer geslaagd! Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool had ik weinig vertrouwen meer in mezelf tijdens het autorijden. Radjindre heeft enorm geholpen om dat vertrouwen weer terug te krijgen! Hij is een goede, gezellige en gestructureerde instructeur. Ik heb zo veel geleerd. Nogmaals heel erg bedankt 🙂 Echt een grote aanrader om hier te lessen!!
Justin van der gaag Justin van der gaag uit Heinenoord
Vandaag (16 november 2021) ben ik geslaagd met behulp van rijschool CHILL. Radjindre is gewoon een heel prettig, aardig en grappig persoon en dat is heel fijn en belangrijk als je moet leren autorijden met weinig of geen ervaring. En les geven kan hij natuurlijk ook als de beste;) Ik ben echt heel blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb en raad het iedereen ook 100% aan! Ik had met niemand liever dit avontuur aangegaan! Ik zal je missen nu ik geen lessen meer van je heb man:,)
Nadia Scholte Nadia Scholte uit Barendrecht
Vandaag (11 oktober 2021) in één keer geslaagd, dankzij de ontzettend goede en gestructureerde lessen van Rijschool CHILL! Een eerlijke, geduldige instructeur met wie je ook heel veel kunt lachen. Hij zorgt voor een heel fijne, gezellige sfeer in de auto. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor alles Radjindre!
Johanneke Johanneke uit Barendrecht
Vandaag (12 augustus 2021) in 1 x geslaagd dankzij de supergoede lessen bij Rijschool Chill! Hier bouw je vanaf het eerste moment vertrouwen op in autorijden. Ik heb de gezelligheid in de auto en het geduld van de instructeur altijd enorm gewaardeerd. Aanrader!
Jim Jim uit Barendrecht
05-08-2021 Radjindre is een geduldige instructeur die goed de tijd neemt voor je ontwikkeling. Hierbij is het ook prettig om altijd dezelfde instructeur te hebben, want daardoor kan je voortgang beter worden gemonitord. Kortom: een echte aanrader voor eenieder in de regio die zijn/haar rijbewijs wil halen!
Naomi Hekkert Naomi Hekkert uit Rhoon
29-07-2021 De lessen bij Rijschool Chill zijn altijd heel erg leuk en gezellig! Naast gezelligheid leer je ook echt autorijden. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan met zekerheid de weg op!