Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Pieter De Vries Pieter De Vries uit Barendrecht
04-02-2022 Na veel leuke lessen in één keer geslaagd bij Radjindre. Ik heb het heel erg naar mijn zin gehad, door het vooraf gestuurde huiswerk voor de lessen kon ik goed voorbereiden en gingen de lessen vanzelf beter. Radjindre is heel rustig naast je in de auto en doet zijn naam eer aan. Ook heeft hij mijn gehele rijopleiding volledige aandacht gehad voor mij in de auto. Heel erg bedankt voor alle leuke lessen!
Maria Vermeulen Maria Vermeulen uit Barendrecht
14-01-2022. Echt een super goede rijschool! De lessen zijn gestructureerd, leerzaam maar ook gewoon hartstikke gezellig. Radjindre is altijd in voor een praatje en ik voelde me tijdens mijn eerste les gelijk op mijn gemak. Je weet bij hem precies waar je aan toe bent.
Jessie van den Ouden Jessie van den Ouden uit Rhoon
Vandaag (23-12-2021) geslaagd bij Rijschool Chill!!! Ik heb heel veel gelachen met Radjindre maar ook ontzettend veel geleerd! Hij gaf mij altijd veel motivatie en is altijd positief en vriendelijk. Zeker aan aanrader! Radjindre, bedankt voor alles??
Lisa van der Stelt Lisa van der Stelt uit Barendrecht
Vandaag (16-12-2021) ben ik in 1x geslaagd bij rijschool Chill! Radjindre is een fijne, eerlijke en gestuctureerde rij-instructeur! Door corona heeft alles langer geduurd, maar door Radjindre bleef ik met plezier en motivatie naar de lessen gaan. De lessen waren altijd erg leerzaam door het niet alleen in de praktijk toe te passen, maar ook theorie hieraan te koppelen. Een echte aanrader dus! Radjindre nogmaals heel erg bedankt voor je lessen. Ik ga je missen.
Billie Billie uit Barendrecht
06-12-2021 Ik ben vandaag geslaagd voor mijn auto rijbewijs en heb genoten van de lessen die ik bij rijschool chill had. Altijd aardig en vriendelijk en daarnaast -ook snel mijn rijbewijs.
Barbara Barbara uit Rotterdam
Vandaag (19-11-2021) ben ik in één keer geslaagd! Na een vervelende ervaring bij een andere rijschool had ik weinig vertrouwen meer in mezelf tijdens het autorijden. Radjindre heeft enorm geholpen om dat vertrouwen weer terug te krijgen! Hij is een goede, gezellige en gestructureerde instructeur. Ik heb zo veel geleerd. Nogmaals heel erg bedankt 🙂 Echt een grote aanrader om hier te lessen!!
Justin van der gaag Justin van der gaag uit Heinenoord
Vandaag (16 november 2021) ben ik geslaagd met behulp van rijschool CHILL. Radjindre is gewoon een heel prettig, aardig en grappig persoon en dat is heel fijn en belangrijk als je moet leren autorijden met weinig of geen ervaring. En les geven kan hij natuurlijk ook als de beste;) Ik ben echt heel blij dat ik voor deze rijschool gekozen heb en raad het iedereen ook 100% aan! Ik had met niemand liever dit avontuur aangegaan! Ik zal je missen nu ik geen lessen meer van je heb man:,)
Nadia Scholte Nadia Scholte uit Barendrecht
Vandaag (11 oktober 2021) in één keer geslaagd, dankzij de ontzettend goede en gestructureerde lessen van Rijschool CHILL! Een eerlijke, geduldige instructeur met wie je ook heel veel kunt lachen. Hij zorgt voor een heel fijne, gezellige sfeer in de auto. Een echte aanrader! Nogmaals bedankt voor alles Radjindre!
Johanneke Johanneke uit Barendrecht
Vandaag (12 augustus 2021) in 1 x geslaagd dankzij de supergoede lessen bij Rijschool Chill! Hier bouw je vanaf het eerste moment vertrouwen op in autorijden. Ik heb de gezelligheid in de auto en het geduld van de instructeur altijd enorm gewaardeerd. Aanrader!
Jim Jim uit Barendrecht
05-08-2021 Radjindre is een geduldige instructeur die goed de tijd neemt voor je ontwikkeling. Hierbij is het ook prettig om altijd dezelfde instructeur te hebben, want daardoor kan je voortgang beter worden gemonitord. Kortom: een echte aanrader voor eenieder in de regio die zijn/haar rijbewijs wil halen!
Naomi Hekkert Naomi Hekkert uit Rhoon
29-07-2021 De lessen bij Rijschool Chill zijn altijd heel erg leuk en gezellig! Naast gezelligheid leer je ook echt autorijden. Ik heb ontzettend veel geleerd en kan met zekerheid de weg op!
Passionata Ferdinandus Passionata Ferdinandus uit Barendrecht
14-07-2021. Echt de beste rijschool! Hij is heel geduldig geweest en alle lessen waren altijd heel gezellig. Niet alleen dat maar ik heb zelfs mijn rijexamen in 1 KEER GEHAALD! Dit is dus zeker een aanrader.
Jonas Bakker Jonas Bakker uit Barendrecht
08-07-2021. Mijn ervaring bij rijschool CHILL was goed. We hebben samen goede gesprekken gehad en het was altijd gezellig in de auto. Over het algemeen is het heel leerzaam en leer je veel verschillende plekken in Rotterdam en Barendrecht kennen. Bedankt voor alle leuke lessen.
Dune van de Graaf Dune van de Graaf uit Barendrecht
05-07-2021. Super blij dat ik bij rijschool chill ben gaan lessen. De lessen waren altijd super leuk, gezellig en leerzaam. Hij is geduldig, geeft huiswerk mee waardoor je alles beter leert en maakt altijd een gezellig praatje. Aanrader!
Merel de Jong Merel de Jong uit Barendrecht
05-07-2021 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij rijschool CHILL. Ik heb het als super ervaren en raadt het aan iedereen aan!
Nina van Beek Nina van Beek uit Barendrecht
01-07-2021 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij Rijschool Chill!! Ik ben zo blij met hoe alles is gelopen en de lessen waren top! Vanaf moment 1 voelde ik me al op mijn gemak en dat heeft erg bijgedragen aan mijn vertrouwen in het rijden. Radjindre was echt een hele fijne instructeur en zijn lessen zijn altijd goed gestructureerd en voorbereid. Ik zou iedereen deze rijschool aanraden!
Dave van Spronsen Dave van Spronsen uit Heerjansdam
27-05-21 Overgestapt van rijschool naar rijschool Chill en geen moment spijt gehad. In de lessen leer je echt autorijden ipv gewoon een paar rondjes rijden. in 1x geslaagd!
Marleen Verheij Marleen Verheij uit Ridderkerk
Op 27-05-2021 ben ik geslaagd bij rijschool Chill. Echt een aanrader! De lessen waren ontzettend gezellig en leerzaam, ik heb er enorm veel aan gehad. Radjindre legt heel duidelijk uit en is een fantastische instructeur!
Puck van Bennekum Puck van Bennekum uit Barendrecht
21-05-2021. Yess! In 1 x geslaagd bij Chill!! Heel erg bedankt voor de leuke lessen en avonturen die we hebben beleef! Radjindre is the best! 🙂
Noah van den Berg Noah van den Berg uit Heerjansdam
Vandaag ( 21-05-2021 ) geslaagd bij Rijschool CHILL. Heb veel geleerd van Radjindre en hij is altijd eerlijk tegen me geweest. Dus zeker een aanrader!