Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Sietske den Butter Sietske den Butter uit Barendrecht
(09-11-2022) Vandaag ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. Het waren hele leerzame, maar ook leuke lessen. Nogmaals bedankt voor alles!
Ian Hartman Ian Hartman uit Barendrecht
Vandaag(7-11-2022) in 2x geslaagd voor mijn rijbewijs. bedankt voor alle een leuke, gezellige en leerzame lessen.
Florian Reichardt Florian Reichardt uit Barendrecht
(4-10-2022) Ik ben vandaag in één keer geslaagd bij Rijschool CHILL. Ik vind dat ik erg veel heb gehad aan de leerzame lessen met Radjindre. Bij deze rijschool heb ik geleerd om vlot, veilig en zelfstandig aan het verkeer deel te nemen met altijd weer veel leerzame ervaringen en nieuwe inzichten. Dankzij Rijschool CHILL heb ik door alle trainingen een beheerst examen af kunnen leggen en vooral op een hele fijne manier auto leren rijden. Dankjewel Radjindre voor al je expertise.
Sander Sander uit Barendrecht
Ik ben gisteren (27/09/2022) in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL. Ik heb altijd lol gehad met Radjindre tijdens het rijden. Zijn lessen waren heel leerzaam en gezellig. Door hem was ik goed voorbereid voor mijn examen. Ik ga de gezellige lessen missen. Nogmaals erg bedankt. Rijschool CHILL is zeker een aanrader!
Michael Hartenhof Michael Hartenhof uit Rhoon
Ik ben gisteren (23/09/22) in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill!! Heb onwijs veel genoten van alle leuke en gezellige lessen. Radjindre is een super instructeur die veel ervaring heeft, ik heb veel van hem geleerd in de tijd dat ik bij hem reed. Altijd fijne lestijden en heel flexibel voor als het niet uitkomt. Het huiswerk wat je elke les krijgt heeft me erg goed geholpen met het begrijpen van de handelingen. Ik heb een leuke tijd gehad bij rijschool CHILL Super bedankt voor alle leuke en leerzame lessen Radjindre!!!
Lindy van der Weijde Lindy van der Weijde uit Barendrecht
05-09-2022: Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs. Ik heb ontzettend genoten van alle lessen. Radjindre is een instructeur met veel ervaring. Door het huiswerk bij elke les ga je met zelfvertrouwen de les in en je leert op een gestructureerde wijze rijden. Ik heb veel gelachen en veel geleerd. U heeft mij zelfvertrouwen gegeven en mij erg geholpen. Door de examentrainingen met examenroutes wordt je goed voorbereid voor je examen. Nogmaals heel erg bedankt voor alle lessen, ik ben u erg dankbaar.
Laura Sluijs Laura Sluijs uit Barendrecht
(23-08-2022) Wat heb ik onwijs genoten van deze leerzame en gezellige lessen! Wij hadden vrij snel een hele hechte klik en dat hielp mij erg door de lessen heen. Het beste en fijnste vond ik de strakke planning die gemaakt was en de voorbereidingen die je thuis moest doen. Hiermee kon je direct aan de slag en kon je laten zien wat je nog wist! Ik heb daarom een onwijs goede tijd met rijschool CHILL gehad!
Dennis Deelen Dennis Deelen uit Barendrecht
28-7-2022 Na de leuke maar vooral leerzame lessen de afgelopen tijd heb ik ook in 1x mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool Chill. Nogmaals bedankt voor gezelligheid en goede uitleg Radjindre!
Isa van der zalm Isa van der zalm uit Ridderkerk
12-7-2022 geslaagd bij rijschool CHILL. in 1 keer! had om geen betere instructeur kunnen vragen echt een hele aardige en gezellige man De lessen zijn nooit saai en heel leerzaam er is voldoende plek om op je verbeter punten te focusen. er zijn zelfs 2 speciale lessen net voor je examen die mij zelf ook heel veel geholpen hebben Super bedankt voor alles
Demi Scheurwater Demi Scheurwater uit Rhoon
Ik ben vandaag (8 juli 2022) in 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL! Ik heb mijn rij-opleiding als een super leuke en vooral onvergetelijke tijd ervaren. De rij-opleiding is een toffe ervaring en een nieuw aspect in mijn leven geworden. De lessen bij CHILL zijn gestructureerd en persoonlijk. Vooral in fase 4 (de fase met examentraining) wordt er een plan gemaakt die aangepast is op de leerling zelf. Dit vond ik heel fijn. Het gaf mij overzicht en ik zag mezelf elke les weer groeien. Ik ben super goed voorbereid op mijn rij-examen door Radjindre en ik heb vooral vertrouwen in mezelf gekregen door hem. Toen ik begon met mijn rijlessen vond ik het super spannend en was ik onzeker als bestuurder. Door het vertrouwen dat Radjindre in mij had ben ik ook meer vertrouwen gaan krijgen in mezelf als bestuurder. Ik vond het steeds leuker om te gaan lessen en ik heb ook steeds meer gelachen tijdens de lessen. Super bedankt voor alles!
Jada Kroeze Jada Kroeze uit Barendrecht
30-06-2022 Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL! Radjindre geeft les op een gestructureerde, rustige en erg gezellige manier. Ik heb het naar mijn zin gehad de afgelopen maanden en ben erg dankbaar voor de goede lessen waardoor ik nu mijn rijbewijs in de pocket heb! Nogmaals bedankt Radjindre!!
Marc Marc uit Barendrecht
28-06-2022 In één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool CHILL. Bedankt voor de leuke lessen !
Aleike Aleike uit Rotterdam
18-06-2022 Gisteren ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill! Aanvankelijk had ik echt last van angst als het ging om rijden, maar Radjindre nam alle tijd om alles stap voor stap uit te leggen en had zoveel vertrouwen in mij dat mijn eigen vertrouwen ook groeide. Niet alleen heb ik veel geleerd en voel ik me klaar om de weg op te gaan maar ook heb ik het echt gezellig gehad tijdens de lessen en enorm gelachen. Ik ging van angstig en rijden met tegenzin naar met veel plezier de lessen in. Het heeft mijn verwachtingen overtroffen. Bedankt Radjindre voor het vertrouwen en alle fijne lessen, ik zal het gaan missen!
Brenda Brenda uit Barendrecht
12-4-2022 : Ik ben vandaag in 1 keer geslaagd bij rijschool CHILL. Persoonlijk is deze rijschool echt een aanrader. Deze rijschool help je stap voor stap om goed te leren autorijden. Ook kijken ze goed naar je persoonlijke vooruitgang en help je zo goed mogelijk zodat je goed kan slagen. Niet te vergeten de leuke en gezellige lessen! Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen Radjindre!!!
Julian van Beek Julian van Beek uit Barendrecht
29-03-2022 Na heel veel leuke lessen en momenten ben ik geslaagd bij rijschool Chill , wil je een leuke, grappige en leerzame instructeur zal ik het zeker aanbevelen hier te gaan lessen. En Radjindre bedankt voor alles??
Lars Jongeneel Lars Jongeneel uit Rhoon
19-03-2033 Gisteren geslaagd voor mijn rijbewijs bij rijschool Chill. Echt een aanrader, zeker als je alles rustig stap voor stap wilt leren en uiteindelijk helemaal zelfstandig wilt leren. Heel erg bedankt voor de leuke en leerzame lessen Rajindre!
Tim Voss Tim Voss uit Barendrecht
24-02-2022 I passed my driver's license exam on my first attempt! I highly recommend Rijschool Chill!!! Radjindre is an extremely experienced and patient instructor. Even though I have more than 34 years of driving experience from America, he continued to show me new techniques and tips that improved my driving. My experience with Radjindre was not only educational but fun as well. I had such a good time with him that I will be using him to teach my children when it comes time for them! If you're looking for the best school to pass your test the first time then look no farther...CHILL is the one! THANKS Radjindre!
Demi Stuit Demi Stuit uit Barendrecht
18-02-2022 Vandaag ben ik in 1x geslaagd bij rijschool Chill. Ik ben Radjindre super dankbaar voor alle leuke, gezellige en leerzame lessen! Ik heb super fijn op een goed tempo kunnen leren. We namen altijd de tijd om alles te oefenen! Ook ben ik Fred ook heel dankbaar 😉 Nog heel veel succes verder! Dankjewel 🙂
Bo Pothuizen Bo Pothuizen uit Barendrecht
11.02.2022 Vandaag in een keer geslaagd bij rijschool CHILL. Ik heb super leuke, leerzame en gezellige lessen gehad. Het zijn goede gestructureerde lessen met goede feedback, hierdoor ging ik met vertrouwen het examen in. Wat ook heel fijn was is dat je je op elke les kon voorbereiden met huiswerk die vooraf werd gestuurd . Dit was echt super chill!!! En verder is Radjindre een hele fijne instructeur die je heel erg op je gemakt stelt en super gezellig is! 🙂 heel erg bedankt voor alles en alle leuke lessen!
Lisa Luijendijk Lisa Luijendijk uit Barendrecht
11-02-2022. Vandaag in 1x geslaagd bij Rijschool Chill! Ik heb onwijs leerzame en hele gezellige lessen gehad. Radjindre is een gezellige en gestructureerde docent die goede feedback geeft tijdens de lessen. Hierdoor ging ik met een vertrouwd gevoel het examen in.