Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 100.26.196.222 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
423 berichten.
Evi Overgaauw Evi Overgaauw uit Barendrecht
26-04-2021 In 1x geslaagd bij Rijschool CHILL. Het waren hele fijn en leerzame lessen. Radjindre is een heel fijn persoon om les van te krijgen. Hij heeft duidelijke uitleggen en blijft altijd rustig (CHILL). Daarnaast geeft hij veel vertrouwen in het rijden en dat is zeer fijn. Zeker een aanrader dus!
Laura Hilleman Laura Hilleman uit Barendrecht
24-04-21 In 1x geslaagd bij Rijschool Chill!! Het waren leerzame en gezellige lessen waar ik erg veel aan gehad heb, echt een aanrader!
Kevin Weijers Kevin Weijers uit Barendrecht
21-04-2021, Vandaag geslaagd voor mijn rijexamen. Het ware hele gezellige en leerzame lessen. veel dank daarvoor!
Britt Van Adrighem Britt Van Adrighem uit Barendrecht
Op 14-04-2021 ben ik geslaagd voor mijn rijexamen bij rijschool CHILL! Ik heb echt leuke en leerzame lessen gehad, bedankt daarvoor. Aanrader voor iedereen!
giovanni rodenburg giovanni rodenburg uit heinenoord
maandag 29 maart heb ik mijn rijbewijs gehaald. bedankt voor de erg fijne rijlessen ik vond het erg leerzaam en het was altijd erg gezellig in de auto. een echte aanrader voor iedereen.
Maayke van der Schans Maayke van der Schans uit Barendrecht
15-03-2021 Geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool CHILLl!! De naam zegt het eigenlijk al, de rijlessen zijn mega CHILL, en daarnaast ook nog leerzaam! Ik heb alles in mijn eigen tempo goed kunnen leren, dit mede ook door de duidelijke en fijne uitleg die gegeven word door Radjindre. Ook is er tussendoor altijd nog tijd voor gezelligheid en praatje, dit helpt ook heel erg om (vooral de eerste lessen als alles een beetje op je af komt) rustig en kalm te blijven! Ik zou het iedereen aanraden om bij Rijschool CHILL te lessen!!
Tara Schell Tara Schell uit Barendrecht
Yesss in 1 keer geslaagd vandaag bij rijschool Chill!! (16-03-2021) Ik vond het super leuke lessen en vooral heel leerzaam. Alles is duidelijk en ik heb goede feedback gehad waar ik echt wat aan heb. Heel erg bedankt voor deze toffe gezellige lessen!!
Sarah Sarah uit Rijsoord
Vandaag (12 maart 2021) in één keer geslaagd bij rijschool CHILL! En wat waren het chille lessen. Zoveel geleerd en bereikt met Radjindre. Ik ben een persoon die veel stress ervaart en bang is om fouten te maken. Radjindre heeft door zijn kalmte en vertrouwen in mij, mij hier erg meegeholpen. Ik ben heel dankbaar voor alles wat ik heb bereikt en heb mogen leren. De lessen waren duidelijk, gestructureerd en natuurlijk erg gezellig. Radjindre zei ooit tegen mij: ‘Ik ben niet gek, ik ben een vliegtuig’. Dit en alle andere mooie ervaringen zullen altijd bij me blijven. Rijschool CHILL is een echte aanrader. Nogmaals bedankt voor alles Radjindre!
Joyce den Ouden Joyce den Ouden uit Rhoon
Vandaag (09-12-2020) in 1x geslaagd bij rijschool CHILL! Ik ben hier erg dankbaar voor en wil Radjindre dan ook bedanken voor alle leerzame en goede lessen! Ik vond het erg fijn dat elke les goed georganiseerd was en dat je als leerling weet wat er per les van je wordt verwacht en waar je aan gaat werken. Ook wordt je voortgang op een duidelijke manier bijgehouden, waardoor je altijd weet waar je aan toe bent en waar je staat in het leerproces. Radjindre is erg goed in je op je gemak laten stellen en hierdoor bevatten de lessen ook zeker gezelligheid! Nogmaals, heel erg bedankt voor alles!
Layla Layla uit Barendrecht
04-12-2020 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool Chill! Ik heb het echt super naar mijn zin gehad en heel erg veel geleerd. Radjindre is een hele fijne instructeur die je graag helpt, goed advies geeft en ook (niet onbelangrijk ;)) heel gezellig is. Echt heel erg bedankt voor alles!!
Rick van Beek Rick van Beek uit Barendrecht
Vandaag (08-10-2020) In één keer geslaagd bij Rijschool Chill!! Lessen waren goed georganiseerd, relaxed en je voelt je op je gemak. Af en toe een grapje onderweg en dat hoort er natuurlijk ook bij. Dat helpt om de spanning wat af te nemen en rustig te blijven achter het stuur. Al en al ben ik erg blij hoe het is gelopen en Rijschool Chill is een echte aanrader. Rick van Beek
Darrell van Swinderen Darrell van Swinderen uit Barendrecht
Vandaag 07 - 09 - 2020 geslaagd met dank aan rijschool chill. Had me geen fijnere rijschool kunnen voorstellen. Radjindre motiveert je enorm, je kunt goed met hem lachen en er zo'n gezellige en leerzame ritten van maken. Heb mij tijdens alle lessen comfortabel en veilig gevoeld. Radjindre, bedankt!
Yaron Stofregen Yaron Stofregen uit Barendrecht
Vandaag (03-09-2020) geslaagd voor mijn rijbewijs door de goede rijopleiding van Rijschool Chill. Door de goede lessen van Radjindre en al zijn geduld en ervaring weet ik zeker dat ik veilig het verkeer in kan!
Kiona Henzel Kiona Henzel uit Barendrecht
Vandaag(15-08-2020) geslaagd! Ik heb een hele fijne en leerzame tijd gehad. Hij legt goed uit en is rustig, wat mij heel erg op mijn gemak stelde. Altijd gezellig, maar waar het nodig was ook serieus. Waardoor het fijn was om bij hem te rijden. Hartstikke bedankt voor alle lessen en het geduld!?
Patrick Hekkert Patrick Hekkert uit Barendrecht
15-08-2020 Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald bij Rijschool CHILL! Een goede rijschool met een erg gezellige en vooral goede instructeur. Bedankt Radjindre voor alle mooie en leerzame lessen!
Thijmen Roos Thijmen Roos uit Barendrecht
06-08-2020 mijn rijbewijs gehaald met rijschool CHILL. Ik heb de lessen altijd fijn gevonden en een goede mix van gezelligheid en duidelijkheid bij het leren. Zo kon er over een hoop gepraat worden, maar kon het ook goed serieus zijn waar nodig. Ik zou de rijschool zeker aan een ander aanraden. Bedankt voor alles en succes in de toekomst!!
Damian de Jong Damian de Jong uit Barendrecht
05-08-2020 geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool CHILL. Hele leuke rijlessen waarbij een combinatie tussen duidelijke instructies over het rijden en de gezelligheid rijschool CHILL echt een aanrader maakt in Barendrecht en omstreken! Over van alles kan je een gesprek voeren, maar het allerbelangrijkste is toch dat het een goede sfeer betreft en dat je de tijd ruimte word gelaten om te groeien in het rijden. Door middel van het huiswerk en de feedback krijg je echt een goed beeld over het feit wat het beste is voor een bestuurder. Heel erg bedankt voor de lessen Rajindre, de genomen tijd en moeite!
Chanel van der Waal Chanel van der Waal uit Heerjansdam
04-08-2020 in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Vanaf het begin af aan veel geleerd d.m.v. rijlessen, huiswerk, feedback en vooral eerlijkheid! Ten alle tijden eerlijk advies gekregen waar ik dankbaar voor ben! Ook in stressperiodes, huilbuien en mindere dagen heb je me laten geloven in mezelf! Rajindre, onwijs bedankt voor de leuke en leerzame lessen. ??
Romee Randazzo Romee Randazzo uit barendrecht
ik ben afgelopen vrijdag(28-7) in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! met dank aan de goeie lessen en adviezen die ik nodig had voor het afrijden. zeker een aanrader !
Daisy Hartenhof Daisy Hartenhof uit Rhoon
06-07-2020 vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad en daarvoor wil ik Rajindre bedanken. Rijschool Chill is een echte aanrader.