Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
432 berichten.
Max Verschuuren Max Verschuuren uit Barendrecht
Vandaag 31-05-2019 in een keer geslaagd voor mijn auto rijbewijs. Bedankt voor de leerzame en leuke lessen die we samen hebben gehad! Soms streng maar dat was ook wel nodig bij mij haha. Hopelijk zie ik u nog een keer op de weg!
Danielle Ardon Danielle Ardon uit Heerjansdam
05-04-2019, vandaag in 1 keer geslaagd! Ik vond het starten van een rij-opleiding best spannend en ik ben enorm blij dat ik gekozen heb voor rijschool Chill. Het is duidelijk dat Radjindre weet waar hij het over heeft en een goede methode heeft ontwikkeld om mensen een kwalitatieve rij-opleiding te geven. Het huiswerk, de structuur van de fases, de examen-training met gerichte verbeterpunten en de laatste triple lessen zorgen er allemaal voor dat je aan het einde ook echt een kwalitatief goed rijbewijs hebt. Daarnaast is Radjindre ook hartstikke vriendelijk en kan je goed met hem kletsen. Ook legt hij alles duidelijk uit en kan hij angsten en onzekerheden goed geruststellen. Enorm bedankt voor de fijne lessen en het vertrouwen! 🙂
Julian Scholte Julian Scholte uit Barendrecht
29 maart 2019, Super leuke rijschool! Radjindre, de rijinstructeur is een super aardige man die alles rustig en duidelijk uitlegt en niet kwaad wordt als je een fout maakt. Heb vele gezellige lessen gehad en altijd deskundig advies gekregen tijdens de rijlessen. Ook kreeg ik na elke les huiswerk via de mail, zodat ik me thuis al kon voorbereiden op de volgende les en wist welke bepaalde handelingen ik kon verwachten. Ik ben hier erg over te spreken. Ik zou andere zeker aanraden om rijlessen te nemen bij rijschool Chill, omdat Radjindre een professionele instructeur is die weet wat hij doet en ook nog erg gezellig kan praten. Op 29 maart 2019 heb ik dankzij rijschool Chill mijn rijbewijs gehaald. De rijopleiding was een leuke tijd die ik niet zal vergeten! Erg bedankt voor de leuke tijd Radjindre! Groetjes, Julian Scholte
Mark Mark uit Barendrecht
Vandaag 29 Maart 2019 ben ik in 1 keer geslaagd! Na de super leerzame en leuke lessen die ik gevolgd heb bij rijschool Chill. De lessen waren ook super CHILL! Zeker een aanraden, omdat de lessen erg gestructureerd waren en Radjindre je eerlijk advies gaf!
Daniel Daniel uit Barendrecht
Gisteren (20/03/19) geslaagd voor het examen! Ik wil Radjindre bedanken voor de fijne lessen en het vertrouwen dat hij in mij had. Verder kan ik alleen maar beamen wat de anderen hiervoor hebben geschreven. Radjindre, mooi om te zien dat je zoveel passie in je werk hebt. Ik heb je niet 1 keer kunnen betrappen op een slecht humeur 🙂 Keep up the good work!
Kim van Bekkum Kim van Bekkum uit westmaas
15-03-2019, nadat mijn twee broers in één keer zijn geslaagd, heb ook ik het in één keer gedaan! Radjindre bedankt voor de lekkere chocomelk tussendoor en voor de goede lessen. Ik vond de lessen erg fijn omdat je alles goed en rustig uit legt en je goed kan verplaatsen in een persoon. Bedankt voor alles !!
Dylan Kostense Dylan Kostense uit Barendrecht
15-03-2019 In 1 keer mijn rijbewijs gehaald bij Radjindre, Radjindre hartstikke bedankt voor de leuke, gezellige en leerzame lessen. Het is een hele relaxte docent die niet boos wordt als je iets verkeerd doet en je het gewoon weer rustig opnieuw laat doen.
Sanne Klarenbeek Sanne Klarenbeek uit Barendrecht
19-02-2019 Yes! In 1 keer geslaagd bij rijschool Chill! Radjindre ik wil je super bedanken voor de leuke tijd. Ik heb heel erg veel van je geleerd en daarnaast was het ook super gezellig. Rijlessen van jou hebben de perfecte balans tussen gezellige gesprekjes en focus op de rijles. Je hebt mij ten alle tijden goed advies gegeven en dat heeft geleid tot een super fijn resultaat. Ik ga mijn rijlessen met jou zeker missen! Nogmaals super bedankt! Groetjes, Sanne
Merijn Merijn uit Barendrecht
15-02-2019 Super fijne rijlessen gehad bij Mr. Chill. In één keer geslaagd dankzij een docent die zijn leerlingen goed weet in te schatten en geduld heeft tijdens de lastigere momenten. Bedankt voor de leuke lessen sensei. ?
Pim Pim uit Rotterdam
08-02-2019. Natuurlijk in 1 keer geslaagd bij Chill. Radjindre, bedankt voor de goed gestructureerde, leuke, gezellige, educatieve en vooral efficiente lessen. Je bent een perfectionist en dat is maar goed ook, bij Chill leer je van elk klein foutje en groei je door tot een goede automobilist. De manier van lesgeving bij Chill is ook anders dan bij andere rijscholen, de lessen zijn heel erg gestructureerd en bouwt op naar de volgende les. Ik heb verder weinig te zeggen, Radjindre, nogmaals bedankt voor de goede en gezellige lessen en voor het vertrouwen om in 1 keer te slagen! Mvg, Pim
Ties de Waart Ties de Waart uit Barendrecht
04-02-2019, Vandaag heb ik mijn rijbewijs gehaald! Radjindre geeft op een fijne manier les. De lessen hebben een duidelijk thema en doel. Ook de opbouw hiervan is goed, je leert alles stapje voor stapje. En door de informatie, die hij over de volgende les meegeeft even door te nemen, kan je de volgende les ook echt direct aan de slag. Daarnaast is hij gezellig, rustig en persoonlijk betrokken. Bedankt!
Giovanni de Blok Giovanni de Blok uit Rhoon
25-01-19 Ook ik ben in één keer geslaagd door de hele goede lessen van Radjindre. Hij kan met iedereen goed opschieten en doet er alles aan om je in één keer te laten slagen en om er een leuk avontuur van te maken!
Jovanka Jovanka uit Rotterdam
11-01-2019 Eindelijk mijn rijbewijs gehaald!! Ik kwam als een bang vogeltje bij Radjindre, door zijn geduldige en zeer duidelijke manier van les geven kreeg ik al snel meer vertrouwen met het rijden met als resultaat mijn rijbewijs. Tactisch, heldere uitleg en een aanrader voor iedereen die van een deskundige les wil krijgen!
Maud Blokzijl Maud Blokzijl uit Barendrecht
6-12-2018 Vandaag in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Geweldige begeleiding gehad van Radjindre. Altijd leuke, gezellige, maar ook leerzame lessen gehad. Zeker een aanrader! Ik kon mij geen betere instructeur wensen!
Bowie Merien Bowie Merien uit Rotterdam
30-11-2018 Vandaag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit komt door de begeleiding van de super chille instructeur Radjindre. Voor alle verschillende type mensen: eigenwijs, stilletjes of juist uitbundig, onzeker, angstig of vol vertrouwen heeft hij een eigen persoonlijke aanpak. Rustig, duidelijk, vriendelijk en altijd met humor, zodat je elke keer weer op een gezellige en leerzame les kan terug kijken. Zeker een aanrader !!
Alex van Hooven Alex van Hooven uit Strijen
27-11-2018 Op een gegeven moment moet je dan maar gaan beginnen aan je rijbewijs. Na de nodige research gedaan te hebben op het internet kwam ik uit bij Rijschool Chill! Deze rijschool had de beste prijs/kwaliteit verhouding. Toen ik de eigenaar belde werd mij vertelt dat ik over 3 weken kon beginnen en hiermee ging ik akkoord, in de tussentijd stiekem bij rijscholen proeflessen genomen om alvast wat rijvaardigheden te beoefenen. Eenmaal bij Chill aangekomen was ik flink verbaasd. De lessen hier waren zo veel beter, gestructureerder, en er was echt een doel om die bepaalde les te halen. Ik kreeg echt les en aandacht i.p.v. zomaar een paar rondjes rijden. En als je op deze manier- van zo'n ervaren man les krijgt, dan kan het ook bijna niet anders dan dat je in één keer slaagt. Ik wil de Rijschool bedanken voor de leuke en gezellige lessen! MVG, Alex
Joris de Waart Joris de Waart uit Barendrecht
27-11-2018 Vandaag in een keer geslaagd! super blij en een hele fijne ervaring gehad bij deze super rijschool. Zou zeker aan raden om te gaan lessen bij CHILL!
Tim van Werkhoven Tim van Werkhoven uit Barendrecht
23-11-2018 Na een erg leuke tijd te hebben gehad bij rijschool Chill met Radjindre, nu in 1 keer geslaagd!!
Rick Rick uit Woonplaats
13-11-2018 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! 😀 Radjindre bedankt voor de leerzame lessen! De opbouw van de lessen is goed en duidelijk en je weet wat je de volgende les gaat leren. Voor je examen doe je veel examenroutes waar je veel ervaring opdoet en elke keer weer nieuwe dingen leert. Ik kreeg uiteindelijk meer plezier in het rijden en kan nu met vertrouwen de weg op. Bedankt voor het lachen en de tips, groeten Rick.
Kato Kieft Kato Kieft uit Rotterdam
01-11-2018 Jahoor geslaagd! In het begin vond ik autorijden heel erg spannend maar door de lessen van radjindre zit ik nu met zelfvertrouwen achter het stuur. De lessen zijn gestructureerd en maken het mogelijk alles op je eigen tempo te leren. Radjindre legt alles duidelijk uit en daarnaast was de sfeer in de auto ook altijd gezellig en CHILL. Radjindre bedankt voor alles!