Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.200.27.215 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
428 berichten.
Thijmen Roos Thijmen Roos uit Barendrecht
06-08-2020 mijn rijbewijs gehaald met rijschool CHILL. Ik heb de lessen altijd fijn gevonden en een goede mix van gezelligheid en duidelijkheid bij het leren. Zo kon er over een hoop gepraat worden, maar kon het ook goed serieus zijn waar nodig. Ik zou de rijschool zeker aan een ander aanraden. Bedankt voor alles en succes in de toekomst!!
Damian de Jong Damian de Jong uit Barendrecht
05-08-2020 geslaagd voor mijn rijbewijs bij Rijschool CHILL. Hele leuke rijlessen waarbij een combinatie tussen duidelijke instructies over het rijden en de gezelligheid rijschool CHILL echt een aanrader maakt in Barendrecht en omstreken! Over van alles kan je een gesprek voeren, maar het allerbelangrijkste is toch dat het een goede sfeer betreft en dat je de tijd ruimte word gelaten om te groeien in het rijden. Door middel van het huiswerk en de feedback krijg je echt een goed beeld over het feit wat het beste is voor een bestuurder. Heel erg bedankt voor de lessen Rajindre, de genomen tijd en moeite!
Chanel van der Waal Chanel van der Waal uit Heerjansdam
04-08-2020 in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Vanaf het begin af aan veel geleerd d.m.v. rijlessen, huiswerk, feedback en vooral eerlijkheid! Ten alle tijden eerlijk advies gekregen waar ik dankbaar voor ben! Ook in stressperiodes, huilbuien en mindere dagen heb je me laten geloven in mezelf! Rajindre, onwijs bedankt voor de leuke en leerzame lessen. ??
Romee Randazzo Romee Randazzo uit barendrecht
ik ben afgelopen vrijdag(28-7) in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! met dank aan de goeie lessen en adviezen die ik nodig had voor het afrijden. zeker een aanrader !
Daisy Hartenhof Daisy Hartenhof uit Rhoon
06-07-2020 vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn praktijkexamen. Ik heb altijd hele leuke en leerzame lessen gehad en daarvoor wil ik Rajindre bedanken. Rijschool Chill is een echte aanrader.
Jeroen Jeroen uit Woonplaats
16-6-2020 in 1x geslaagd, altijd goed advies gekregen en altijd goed gepraat, laatste paar lessen voor examen de puntjes op de I gezet en dat heeft ze werk gedaan, .goede instructeur en leuke gesprekken. Zeker een aanraader
Maria Camba Andria Maria Camba Andria uit Rotterdam
09-03-2020. Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs.??????? Ik heb altijd heel fijn rijles van je gehad. Je bent een fantastische rijinstructeur!!!!? Een lieve rustige man die goed is in zijn werk. Fouten maken is niet erg bij je. Want je legt goed uit wat je fout doet en waar je op moet letten☺️☺️ Ook heel veel gelachen met je, maar ook gewoon serieus waardoor de lessen altijd leuk zijn. ?? Ook als ik mijn dag niet had wist je dat wel om te draaien zodat het weer goed was. ?? Ik zal je iedereen aanraden die aan rijles wilt beginnen. Ik ben er door mijn zwangerschap een tijdje uitgeweest. Maar daarna wilde ik weer graag verder lessen bij je. En dat kon gelukkig. ? Daar waar ik geen vertrouwen in mezelf had, had jij dat wel. Ik ben blij dat ik toen de switch had gemaakt van avanti naar jou. Daar waar zij met de telefoon bezig was kreeg ik van jou gewoon super goed les. Dank je wel lieve Radjindre voor je vertrouwen en geduld met me. En de super rijlessen. ❤️ Doe je lieve vrouw en zoontje de groetjes van mij❤️?
Tomas de Wit Tomas de Wit uit Barendrecht
06-03-2020 Hele fijne lessen die volgens een goed programma verliepen. Ik heb me altijd in goede handen gevoeld bij Rijschool Chill.
Jasper Deelen Jasper Deelen uit Barendrecht
20-2-2020 Na een super leuke tijd met leerzame en leuke lessen, heb ik vandaag in 1 keer mijn examen gehaald ! Als je je rijbewijs wilt halen op een relaxte maar toch serieuze manier is rijschool CHILL de beste.
Tim Schimmer Tim Schimmer uit barendrecht
19-2-2020 altijd leuk gehad en kunnen lachen in de auto en ook tegelijk goede en serieuze lessen gehad ik zou zeker iedereen aanraden om hier te gaan rijden en ik ben in een keer geslaagd als dat niet genoeg zegt ; )
Charlotte Jansen Charlotte Jansen uit Barendrecht
6-2-2020 Aardige ervaren rij-instructeur die zorgvuldig te werk gaat en de tijd neemt om het je goed aan te leren. Is goed in zijn vak en ik ben blij dat ik de tweede keer ben geslaagd.
Frank de Rover Frank de Rover uit Rhoon
06-02-2020 Net examen in 1 keer gehaald door de geweldige lessen van de beste instructeur van Nederland. Rijschool CHILL is echt een aanrader voor iedereen die zijn rijbewijs wilt halen
Maxime van der Laan Maxime van der Laan uit Barendrecht
24-01-2020 Met heel veel plezier ben ik telkens weer de auto ingestapt! Heel erg bedankt voor de gezellige en vooral leerzame lessen. Rijschool CHILL is zeker aan te raden als je lachend je rijbewijs wil halen!
Jorn Volkers Jorn Volkers uit Barendrecht
Rijschool CHILL doet zeker ere aan zijn naam. In één keer geslaagd! Uitermate ontspannen instructeur (Radjindre) die volgens een gestructureerd stappenplan werkt om er zeker van te zijn dat de stapjes goed op elkaar volgen. Ik heb dit stappenplan als zeer handig ervaren, want je gaat pas naar een lastiger onderdeel zodra het voorafgaande onderdeel behaald is. Radjindre is een eerlijke instructeur die je altijd eerlijk en accuraat advies zal geven en daarnaast is hij ook nog eens erg gezellig en altijd wel in voor een grapje. Gezellig wanneer het kan, serieus als het moet. Ben je opzoek naar een rijschool en wil je dit op een rustige, kundige en leuke manier leren? Dan zou ik zeker voor CHILL kiezen. Radjindre bedankt!
Megan Caitlin Megan Caitlin uit Rotterdam
09/01/2020 Ik heb met veel plezier bij rijschool Chill gereden. Radjindre is een fijne instructeur die je altijd op je gemak stelt en alles goed uitlegt. Ook een vrij rustige instucteur, wat mij enorm heeft geholpen. Een aanrader voor mensen die zoals ik last hebben van faalangst. De lessen waren natuurlijk leerzaam maar vooral erg gezellig. Ik zou deze rijschool zeer zeker aanbevelen aan toekomstige personen die rijlessen willen volgen. Super bedankt Radjindre voor de fijne tijd en gezellige momenten.
Sven Sven uit Barendrecht
07-01-2020 Ik heb hele leuke en leerzame lessen gehad! Ook was het altijd lachen in de auto. Dit is de chillste rijschool van Barendrecht!! En ik zou het aan iedereen aanraden!
Sophie van Spingelen Sophie van Spingelen uit BARENDRECHT
13/12/2019 Fantastische rijschool! In 1 keer geslaagd! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik raad rijschool CHILL aan iedereen aan! 😉
Noa Ettema Noa Ettema uit Rhoon
05/12/2019 De rijlessen ware niet alleen super leerzaam maar, ook altijd erg gezellig. Rijschool Chill is zeker de chillste rijschool van Barendrecht en omstreken. Bedankt voor je geduld, je kundigheid en alle gezellige rijlessen. Groetjes Noa
Nikki Struik Nikki Struik uit Barendrecht
27/11/2019 Geslaagd en soepel gereden. Veel plezier gehad in de lessen! Je hebt mij veel geleerd en ik heb jou geleerd van het bestaan van best bird ever Potoo. Bedankt voor de lessen, al de uitleg en de grappen.
Storm van de Geer Storm van de Geer uit Rotterdam
29-11-2019 Altijd gezellige en leerzame rijlessen. Mooie ervaring om m'n rijles hier te mogen halen. In één keer geslaagd vandaag! Bedankt voor alle rijlessen.