Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.192.79.149 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
398 berichten.
Bowie Merien Bowie Merien uit Rotterdam
30-11-2018 Vandaag in 1 x geslaagd voor mijn rijbewijs. Dit komt door de begeleiding van de super chille instructeur Radjindre. Voor alle verschillende type mensen: eigenwijs, stilletjes of juist uitbundig, onzeker, angstig of vol vertrouwen heeft hij een eigen persoonlijke aanpak. Rustig, duidelijk, vriendelijk en altijd met humor, zodat je elke keer weer op een gezellige en leerzame les kan terug kijken. Zeker een aanrader !!
Alex van Hooven Alex van Hooven uit Strijen
27-11-2018 Op een gegeven moment moet je dan maar gaan beginnen aan je rijbewijs. Na de nodige research gedaan te hebben op het internet kwam ik uit bij Rijschool Chill! Deze rijschool had de beste prijs/kwaliteit verhouding. Toen ik de eigenaar belde werd mij vertelt dat ik over 3 weken kon beginnen en hiermee ging ik akkoord, in de tussentijd stiekem bij rijscholen proeflessen genomen om alvast wat rijvaardigheden te beoefenen. Eenmaal bij Chill aangekomen was ik flink verbaasd. De lessen hier waren zo veel beter, gestructureerder, en er was echt een doel om die bepaalde les te halen. Ik kreeg echt les en aandacht i.p.v. zomaar een paar rondjes rijden. En als je op deze manier- van zo'n ervaren man les krijgt, dan kan het ook bijna niet anders dan dat je in één keer slaagt. Ik wil de Rijschool bedanken voor de leuke en gezellige lessen! MVG, Alex
Joris de Waart Joris de Waart uit Barendrecht
27-11-2018 Vandaag in een keer geslaagd! super blij en een hele fijne ervaring gehad bij deze super rijschool. Zou zeker aan raden om te gaan lessen bij CHILL!
Tim van Werkhoven Tim van Werkhoven uit Barendrecht
23-11-2018 Na een erg leuke tijd te hebben gehad bij rijschool Chill met Radjindre, nu in 1 keer geslaagd!!
Rick Rick uit Woonplaats
13-11-2018 Vandaag geslaagd voor mijn rijbewijs! 😀 Radjindre bedankt voor de leerzame lessen! De opbouw van de lessen is goed en duidelijk en je weet wat je de volgende les gaat leren. Voor je examen doe je veel examenroutes waar je veel ervaring opdoet en elke keer weer nieuwe dingen leert. Ik kreeg uiteindelijk meer plezier in het rijden en kan nu met vertrouwen de weg op. Bedankt voor het lachen en de tips, groeten Rick.
Kato Kieft Kato Kieft uit Rotterdam
01-11-2018 Jahoor geslaagd! In het begin vond ik autorijden heel erg spannend maar door de lessen van radjindre zit ik nu met zelfvertrouwen achter het stuur. De lessen zijn gestructureerd en maken het mogelijk alles op je eigen tempo te leren. Radjindre legt alles duidelijk uit en daarnaast was de sfeer in de auto ook altijd gezellig en CHILL. Radjindre bedankt voor alles!
Nino van Krimpen Nino van Krimpen uit Barendrecht
31-08-2018 Eindelijk mijn rijbewijs binnen! Ik heb zelf ook bij een andere rijschool gezeten en daardoor kon ik ook zelf merken dat de rijlessen van Radjindre echt heel goed waren. Naast de goeie rijlessen die hij gaf was het ook altijd heel gezellig in de auto.
Sofie Sofie uit Barendrecht
06-08-2018 Na de leuke lessen in 1 keer geslaagd!
Barbara Barbara uit Rhoon
4-8-2018 Yesterday I passed my driving exam in 1 time thanks to Radjindre 🙂 Definitly the best instructor I could have asked for. He has a passion for teaching and you can see it during every lesson. Lessons in english were also not a problem for him. Thank you again :)))
Michelle Michelle uit Woonplaats
Op 27 juli in een keer mijn rijbewijs gehaald, dankzij gestructureerde, leerzame en gezellige lessen. Een duidelijke en rustige uitleg, wat zorgt voor een fijne sfeer. Kortom, een echte aanrader!
Julia Julia uit Barendrecht
Vrijdagmiddag op 20 juli ben ik in 1 keer geslaagd voor mijn rijexamen! Dankjewel voor de leerzame lessen !
Timo Timo uit Barendrecht
17-07-2018 Vandaag in één keer geslaagd, Radjindre heel erg bedankt voor alle gezellige rijlessen en voor de hele duidelijke en goede uitleg! Naar mijn mening de beste rijschool waarbij ik heb gereden! 😉
Daniel Randazzo Daniel Randazzo uit Barendrecht
06-07-2018 Vandaag afgereden en met dank aan de rijlessen van Radjindre in een keer geslaagd! Mede door de handige en goed overzichtelijke lessen is het allemaal goed bij te houden wanneer je met de juiste houding en inzet je lessen volgt. Doordat Radjindre tijdens het lessen bijhoudt welke punten nog niet goed gaan en welke beter creëert hij een goed overzicht wat nog moet gebeuren om voor je examen te slagen. Verder zijn de lessen altijd erg gezellig en netjes ingedeeld. Bedankt Radjindre!
Sofie Sofie uit Heerjansdam
05-07-2018 Gister ben ik in 1 keer geslaagd! Dit komt door de goede, rustige en duidelijke uitleg en altijd erg leerzame lessen. Radjindre neemt de tijd en houdt rekening met wat voor persoon je bent qua uitleg en weet precies wat er nog moet gebeuren. Ik heb elke les zo veel geleerd en het altijd erg gezellig in de auto gehad, met verhalen over van alles en nog wat. Ik heb door de rijlessen eerder leren beslissen en meer zelfvertrouwen gekregen, wat erg handig is, zeker in het verkeer haha! Als je graag je rijbewijs wilt halen en je bent gemotiveerd, haal je zeker in 1x je rijbewijs bij deze enthousiaste instructeur, dat helpt erg veel!
Isabelle Isabelle uit Rhoon
29-06-2018 Vandaag ben ik in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik kon me geen betere rij-instructeur wensen. Radjindre, bedankt voor alles!
Dian van Zetten Dian van Zetten uit Barendrecht
29-06-2018 Vandaag in 1 keer geslaagd met dank aan Radjindre. Deze rijschool neemt echt de tijd voor je en legt alles heel goed uit. Leerzame en gezellige rijlessen. Bedankt Radjindre!
Tara Tara uit Barendrecht
08-06-2018 Professionele rijinstructeur. Heel erg bedankt voor de leerzame rijlessen!
Thomas Thomas uit Barendrecht
29-05-2018 Ook in een keer geslaagd. Een kalme rij instructeur die erg methodisch te werk gaat. Past zich aan bij iedere kandidaat en zorgt ervoor dat iedereen in zijn eigen tempo zo gereed mogelijk is voor zijn of haar examen
Vincent Koster Vincent Koster uit Barendrecht/Rotterdam
Een maand geleden (26-4-18) ben ik in 1 keer geslaagd met dank aan de Radjindre! Zeer goede rij instructeur en je kan nog met hem lachen ook! Zeker een aanrader!
Jennifer Verbaan Jennifer Verbaan uit Barendrecht
16-05-2018 In 1 keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Dit allemaal te danken aan de goede, leuke en leerzame lessen van Radjindre! Hij heeft me goed begeleid tijdens de lessen en ik voelde me elke les weer op mijn gemak. Bedankt voor alles!