Schrijf een nieuw bericht voor het Gastenboek

 
 
 
 
 
 
Velden gemarkeerd met * zijn verplicht.
Je E-mail adres wordt niet gepubliceerd.
Om veiligheidsredenen slaan we je ipadres 44.221.66.130 op.
Het kan zijn dat je bericht pas zichtbaar wordt nadat we het beoordeeld hebben.
We houden het recht om berichten te wijzigen, te verwijderen, of niet te publiceren.
432 berichten.
Sophie van Spingelen Sophie van Spingelen uit BARENDRECHT
13/12/2019 Fantastische rijschool! In 1 keer geslaagd! Bedankt voor alle leuke en leerzame lessen. Ik raad rijschool CHILL aan iedereen aan! 😉
Noa Ettema Noa Ettema uit Rhoon
05/12/2019 De rijlessen ware niet alleen super leerzaam maar, ook altijd erg gezellig. Rijschool Chill is zeker de chillste rijschool van Barendrecht en omstreken. Bedankt voor je geduld, je kundigheid en alle gezellige rijlessen. Groetjes Noa
Nikki Struik Nikki Struik uit Barendrecht
27/11/2019 Geslaagd en soepel gereden. Veel plezier gehad in de lessen! Je hebt mij veel geleerd en ik heb jou geleerd van het bestaan van best bird ever Potoo. Bedankt voor de lessen, al de uitleg en de grappen.
Storm van de Geer Storm van de Geer uit Rotterdam
29-11-2019 Altijd gezellige en leerzame rijlessen. Mooie ervaring om m'n rijles hier te mogen halen. In één keer geslaagd vandaag! Bedankt voor alle rijlessen.
Hugo zeljkovic Hugo zeljkovic uit Barendrecht
18 november 2019. Echt geweldige rijlessen! In vergelijking met andere rij scholen een van de beste. Er wordt rustig uitgelegd en net zo lang totdat je het helemaal begrijpt. Kortom echt super fijn!
Barry Beun Barry Beun uit Ridderkerk
13 November 2019, Vandaag eindelijk geslaagd voor het examen! Superbedankt Radjindre voor de leuke en zeer leerzaame lessen. Altijd wanneer ik in de auto stapte was het weer lachen :.) . Verder is Rijschool Chill natuurlijk de CHIllSTE rijschool van Barendrecht een omstreken. De rijlessen zijn erg gestructureerd Radjindre geeft duidelijke uitleg. Per les komt er een desbetreffende handeling aan bod. Dit kan een bijzondere verrichting zijn maar ook bijvoorbeeld een andere handeling zoals opschakelen en terugschakelen. Het is bij deze methode wel erg belangrijk om je huiswerk goed te leren zodat je goed voorbereid de les in kan. Nogmaals bedankt Radjinde voor het geduld en de leuke tijd samen. Als we elkaar tegenkomen op de weg zal ik zeker even zwaaien (toeteren mag natuurlijk niet). Groetjes, Barry
Marc Marc uit Barendrecht
5-11-2019 Simpel gezegd, geweldige lessen!
Amber Groothuizen Amber Groothuizen uit Barendrecht
31-10-19 in 1 keer mijn rijbewijs gehaald!! Rijschool CHILL is een echte aanrader! Altijd super leerzame lessen gehad waarbij ik elke les weer nieuwe tips kreeg waar ik heel veel aan heb gehad! De opbouw van de lessen waren erg fijn, omdat alles stap voor stap werd uitgelegd en er elke les weer iets nieuws bij kwam. De lessen waren super gezellig, maar wanneer de rust en concentratie er moest zijn was die er ook! 2 dagen voor mijn examen nog 2 trippel lessen gehad (3 x 50 min) Een aanrader zo voor je examen
Elana Engel Elana Engel uit Barendrecht
Vanmiddag, 31-10-2019, ben ik geslaagd!!! De lessen waren altijd heel leerzaam, maar zeker ook heel gezellig. Ik ging dan ook nooit met tegenzin naar de rijlessen toe. Heel erg bedankt daarvoor en misschien komen we elkaar nog eens tegen op de weg 🙂 Groetjes Elana
Rowan de Bruin Rowan de Bruin uit Barendrecht
23-09-2019 Na een heleboel erg gezellige maar ook leerzame lessen mijn rijbewijs gehaald. In de auto naast Radjindre was er altijd ruimte voor een leuk gesprek, maar was het ook duidelijk wanneer er even serieus opgelet moest worden. Al met al een goede ervaring en deze rijschool is zeker een aanrader.
Elvira Elvira uit Woonplaats
26-09-2019 Vandaag ben ik geslaagd voor m’n examen! Ik vond de lessen super gezellig en zeker goed geregeld. Het was altijd lachen!
Xander Janssen Xander Janssen uit Barendrecht
13-09-2019 Op vrijdag de 13e geslaagd, lessen van Radjindre waren top, prima structuur en gezellige lessen. Heel erg bedankt! Groetjes, Xander
Lara van der Beek Lara van der Beek uit Ridderkerk
12-09-2019 Ik heb vandaag mijn rijbewijs gehaald dankzij Radjindre. Zijn lessen waren niet alleen super leerzaam, maar ook gezellig. Ik heb de tijd en aandacht gekregen die ik nodig had. Daarnaast vond ik de structuur die in zijn lessen zat heel prettig en overzichtelijk. Kortom, de chillste rijschool van Barendrecht!
maaike maaike uit barendrecht
11-09-2019 vandaag mijn rijbewijs gehaald! de rijlessen waren erg leerzaam en Radjindre geeft hele goeie uitleg en is zeker chill. heel erg bedankt voor de leuke en leerzame rijlessen. 🙂 groetjes, Maaike
Devi Devi uit Barendrecht
Eind juli ben ik geslaagd voor mijn rijbewijs. II wil Radjindre bedanken voor de begeleiding. Toen ik begon met lessen had ik niet heel veel vertrouwen , maar Radjindre heeft dit al snel weggenomen en heb ik (en vlak nadat ik 17 ben geworden) mijn rijbewijs gehaald.
Natalia Natalia uit Barendrecht
16-08-2019 Vandaag in 1 keer geslaagd! Hele fijne lessen. Geen haast, duidelijke uitleg. Alles goed geregeld. Bedankt, Radjindre!
Jeroen Kooiman Jeroen Kooiman uit Barendrecht
04/07/2019 In November ben ik begonnen bij Rijschool chill. Rijschool Chill biedt een gestructureerde manier van rijlessen aan. Zo worden en nieuwe handelingen en onderwerpen afgescheiden per les om zo geleidelijk informatie en handeling over te brengen en te laten overnemen. Hoewel ik niet in 1 keer ben geslaagd, ben ik zeer tevreden over de manier waarop de lessen zijn verlopen. Daarnaast is de rijinstructeur een top vent , is altijd zeer geïnteresseerd en heeft ook daadwerkelijk aandacht voor de student. @ De Rijinstructeur, nogmaals bedankt voor de leuke periode! en super bedankt voor al het geduld!
Marijn Sluijs Marijn Sluijs uit Barendrecht
Vandaag (21-06-2019) in één keer geslaagd voor mijn rijbewijs! Ik wil Radjindre bedanken voor de leerzame en gestructureerde rijlessen bij de CHILLSTE rijschool van Barendrecht!
Bibi van Leeuwen Bibi van Leeuwen uit Barendrecht
20-06-2019 Vandaag ben ik in 1x geslaagd voor mijn rijbewijs! Hele gezellige en leerzame lessen gehad. Een lolletje op z’n tijd , maar serieus wanneer dat moest. Super rijschool en zeker een aanrader! Bedankt Radjindre.
Rosalie van Luijk Rosalie van Luijk uit Barendrecht
14-06-2019 Vandaag in 1 keer geslaagd! Bedankt voor alle gezellige en leerzame lessen! Vond het een super leuke tijd, bedankt voor het vertrouwen die u in mij had, en hoop u snel nog een keer tegen te komen op de weg!